2015. 10. 18., vasárnap, 16:26

Mit nekünk melltartó nélküli nap, itt a pasidudor!

Ha már a szerkesztőségben a fiúk örülhettek valaminek a héten, itt volt az ideje, hogy nekem is részem legyen egy kis szórakozásban, és ez a mai nappal meg is érkezett. Külföldön már népszerűvé vált a 'bulges' , azaz lecsekkolni a pasi szerszámának méretét a gatyáján keresztül. Én azt mondom épp itt volt az ideje, hogy a fiúk legális cici mustrálásáért mi is kapjunk valamit cserébe. Tehát szemeinket erősen szegezzük dél felé és reménykedjünk, hogy nem kitömött pasidudorral találjuk szembe magunkat!

2015 elején kezdtek el hódolni a pasidudor mutogatásának a sztárvilágban, azóta reklámfotóktól kezdve az Instagram postokon át tolják őket a szemünkbe. Hölgyeim, nem elpirulni, itt van pár fotó a miheztartás végett!

 

Felismertétek a képen látható úriembert? Ő a Harry Potterből jól ismert Neville Longbottom. Tudom, tudom, egyszerűen varázslatos, hogy mi lett a kis békából.

 

Ez a dudor pedig Chris Hemswort extra hosszú tartozéka, a Vakáció c. filmben.

 

Nagyobb csomagról beszélve, hadd mutassam be Jared Letoét!

 

Senki sem panaszkodott 2012-ben a Nyári Olimpián, azt hiszem minden adottságát láthatjuk az USA evezőscsapatának:

 

Na meg tavaly a vébén is elkaphattunk egy-két pasidudort akcióban:

 

Aki pedig facebook/instagram követőnk, láthatta szerkesztőségünk két férfitagját is, bár ebben az esetben nem a férfidudor bemutatása volt a cél...

 

#nobraday2015 #nemcsakaszankjar #74nullanulla

A photo posted by @74nullanulla on

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: