2015. 10. 14., szerda, 10:35

Csütörtöktől Filmünnep Kaposváron is - 730-ért mehetsz most mozizni!

Idén októberben újra megrendezésre kerül a négynapos FilmÜnnep a Cinema City mozikban. A negyedik moziünnep keretein belül október 15-e csütörtöktől 18-ig élvezhetjük a kedvezményes jegyárakat.

A mozi az ünnepi hét keretein belül Kaposváron a Bíborhegy és a Fák Jú Tanár Úr! 2 filmeket pörgeti majd premier vetítésen, de beülhettek még A (sz)ex az oka mindennek, A Kezdő, Az útvesztő: Tűzpróba, Everest, Hotel Transylvania 2-Ahol még mindig szörnyen jó, Kötéltánc, Legenda, Mentőexpedíció és a Minyonokra is.

2D-s filmekre 730Ft-ért, a 3D-s változataikra 930Ft-ért vehettek majd jegyeket. Ha 3D-s filmet választotok, a szemcsijeiteket ne felejtsétek otthon, hiszen az plusz költség! Ebben a ramaty időben irány a jó meleg, eső mentes mozi és élvezzük a legújabb filmeket! A jegyfoglalást most viszont kalkuláljátok bele, mert sokan mennek ilyenkor, és nem jó az első sorból nézni a filmet…

 

Mi a most játszott filmek közül tudjuk ajánlani nektek a Mentőexpedíciót, a gyerekeknek pedig az újravetített Minyonokat és a Hotel Transylvania 2-t.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: