2015. 10. 14., szerda, 09:20

Csak esik és esik és esik...

Az elmúlt napok csapadékos időjárása után sem mondhatjuk sajnos, hogy szebb időre van kilátás, legkorábban hétvégén lehet részünk egy kis napsütésben.

 

 

Szerdán egy mediterrán ciklon fogja meghatározni időjárásunkat, sokfelé jelentős mennyiségű eső várható, délnyugaton, tehát Kaposvár fele is, akár záporok is kialakulhatnak.

Csütörtökön folytatódik a csapadékos idő, sokfelé ismét jelentős mennyiségű eső várható, helyenként záporok, sőt, akár egy-egy zivatar is kialakulhat. A legkevesebb csapadék az ország keleti és déli felén várható. Többfelé feltámad a délkeleti szél. Az ország déli és keleti felén akár 17-20°C is lehet, északon, északnyugaton hűvösebb marad az idő. 

Pénteken is többfelé várható eső, zápor, helyenként egy-egy zivatar sem kizárt. A szeles időben 11-19°C várható, továbbra is délen és keleten lesz melegebb.

Hétvégén már kevesebb lesz a csapadék, de helyenként eső, zápor még továbbra is kialakulhat, ugyanakkor hosszabb-rövidebb időszakokra már kisüt a nap. A szél is veszít erejéből. A derültebb tájakon ismét hidegebb lesz a hajnal, délutánonként pedig 13-19°C várható.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: