2015. 10. 13., Kedd, 22:07

Az EB-n a fociválogatott! - feltéve ha sikeresen továbbjut a pótselejtezőből!

A címben foglalt megállapítás első fele csak akkor állja meg a helyét, ha a magyar labdarúgó válogatott előtt álló két megmérettetést még sikerrel veszi! Hiszen mielőtt még végleg kvalifikálhatnánk magunkat a 2016-os Európa-bajnokságra, pótselejtezőket kell játszanunk.

KIBABRÁLTAK VELÜNK A KAZAHOK

Tegnap este még szerencsénk volt, hiszen a spanyolok nyögvenyelősen, de legyűrték 1-0 arányban az ukránokat, így közelebb sodorva minket a franciaországi EB részvételhez, ma azonban már nem volt sikerélményünk. Este a Lettország-Kazahsztán mérkőzés 0-1-re végződött, ráadásul a Törökök is hozták a meccset Izland ellen 1-0-ra (emberhátrányból) ami azt jelenti, hogy Törökország jut ki egyenes ágon HELYETTÜNK, legjobb harmadikként a kontinensviadalra.

Hogy erre mekkora esély volt azt ki se merjük kalkulálni, akinek viszont lenne hozzá kedve egy ilyen éjszaka után, nyugodtan írja meg kommentben, várjuk!

JÖNNEK A PÓTSELEJTEZŐK

Nekünk marad továbbra is az izgalom és a körömrágás, hiszen előbb az október 18-ai pótselejtező sorsoláson izgulhatunk ellenfelünk miatt, majd a november 12-14 és 15-17 között játszandó pótselejtező mérkőzéseken rághatjuk a körmeinket… 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: