2015. 10. 12., Hétfő, 17:32

Takarodó van Duck Face, a HALSZÁJ az új etalon!

Emlékszem azokra az időkre, amikor még csak két opció volt az arckifejezésekre a fotókon: mosolyogtunk, vagy véletlenül hunyorogtunk a kép készítésekor.

Egy ideje a legtöbb közösségi oldal végeláthatatlan kacsaszájjal pózoló szelfikkel van megtöltve. Tavaly azonban az internet világa leszámolt a trenddel és azóta már nem menő láthatatlan spagettit enni az összes fotódon.

Így a duck face szomorú halált szenvedett és helyét átvette a 'surprised face'. A meglepődött arc került a rivaldafénybe, hogy újabb módon nézz ki úgy, mint egy idióta.

Mint tudjuk, a netes trendek gyors szárnyalása mindig hamar a hamvába hull, így a meglepett arcnak is elég hamar lejárt az ideje, az új divat pedig nem más most, mint a fish gape.

Bizonyára benned is felmerül a kérdés, hogy mi a fatornyos, gyöngyáznyelű, combratekert fene az a fish gape?

Nos, alapvetően egy nyitott szájat követel meg a halszájas trend, egy lehelletnyi fog megmutatásával. Rengeteg reklámfotón láthattátok már a szájtartást, ahol a modellek úgy biggyesztik az ajkaikat, mintha pár elbűvölő francia szót suttognának éppen, mint "fromázs", vagy "probell" ,vagy épp hangos lélegzetvételeket imitálnak, mintha most futották volna le az ultramaratont. Valaki végre megtalálta a tökéletes elnevezést rá, ami kissé furán hangzik magyarul, de mi egyszerűen HALSZÁJNAK hívjuk.

Kicsit gyakoroltam, és rájöttem, hogy annyi a titok nyitja, hogy beleképzeled magad egy hal helyébe, aki buborékokat ereget a száján a víz alatt, mindezt vonzóan érdeklődő szemmel és kissé lefelé horgasztott fejjel.

Voálá, kész is a kép, amivel a legjobban hasonlítasz a múlt heti horgászverseny díjnyertes pontyára! Hajrá csajok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: