2015. 10. 12., hétfő, 15:16

Ma van a Nemzetközi Melltartó Nélküli Nap!

Csapatunk a facebookon szörfölve belefutott egy igazán figyelemfelkeltő eseménybe, melynek hallatán szerkesztőségünk férfi tagjai mind izgatottan kapták fel fejüket. Hogy miről is van szó pontosan?

 

 

Egy kezdeményezésről, aminek a neve NO BRA DAY, magyarul melltartó mentes nap, és ami idén épp október 13-ára esik (Juhé!). Miről is szól ez a nap? Nos, akinek a névből még nem sikerült leszűrni, elárulhatjuk: az esemény arra ösztönzi a hölgyeket, hogy holnap ne vegyenek fel melltartót! És hogy ez miért jó? Nos, férfi társaim nevében szerintem nem kell nyilatkoznom, hiszen elég egyértelmű, viszont a leírás szerint azért, mert a hölgyek így sokkal szabadabbnak érezhetik magukat, és talán kicsit fityiszt is mutathatnak a rendszernek. A kitaláló azzal bíztatja a hölgyeket, hogy egy napra megszabadulhatnak a borzasztó és kényelmetlen ruhadaraboktól, amelyek néha megnehezítik életüket.

 

Legyen szó bármilyen formájú, méretű és alakú cicikről, vetkőzzék le egy napra gátlásaikat, és mutassák meg, mivel vannak megáldva! Legyenek büszkék, és legyenek szabadok!

Az ötletgazda viszont gondolt a férfiakra is, mármint azon kívül, hogy egy teljes napig kapkodhatjuk fejünket a női idomok irányába, hiszen az erősebb nem tagjai számára is adott egy lehetőséget, amellyel részt vehetnek a kezdeményezésben. Ehhez nem kell mást tennünk uraim, mint holnap egy lila színű ruhadarabot viselnünk, ami lehet akár póló, nyakkendő, vagy akár a boxerünk is.

 

 

Fontos kiemelni azonban, hogy természetesen jó ügyet szolgál a kezdeményezés, hiszen aki eleget tesz a felhívásnak, aznap ő is együttérzést tanúsít a mellrákban szenvedők irányába! Ha már a dili kedvéért nem is, a jó ügy érdekében mindenképp érdemes elgondolkozni a részvételen!

 

 

Tehát Hölgyeim, holnap a melltartót ki lehet hagyni a repertoárból, és a fehér felső viselete nem csak elfogadható, de egyenesen ajánlott!!! 

 

 

 

Ha kíváncsiak vagytok, hogy a kaposváriak hányadán állnak ezzel a sztorival, NÉZZÉTEK MEG az erről készült videónkat!

 

 FACEBOOK ESEMÉNY

Idén is van melltartó nélküli nap, erről ITT tudtok tájékozódni!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: