2015. 10. 10., szombat, 09:34

A világ leghasznosabb alkalmazása - részegeknek

Egy keménynek ígérkező buli előtt két dolgot nem árt bebiztosítani: egyrészt, hogy a barátaiddal meg tudjátok találni egymást, miután mindenki elkevert valamerre, másrészt hogy részegen ne hívogass olyanokat, akiket nagyon nem kéne (exbarátnők, főnök) ... Van egy alkalmazás, ami mindkettőben segít.

Ahogy az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Drunk Mode neve is sugallja, józanon kell letölteni és ittasan lesz hasznos. A legjobb benne, hogy ha a baráti társaság minden tagja letölti, megszűnik a legbosszantóbb probléma, ami (különösen a nagyvárosi) bulikra jellemző, azaz a társaság elvesztése.

Ha szétszéledtek a barátaink, mert elmentünk még venni italt, vagy másik szórakozóhelyre mentünk, akkor nem kell hívogatni a többieket. Csak a bal alsó sarokban lévő ikont kell megnyomni és térképen látjuk, hogy ki merre van a városban. Ha más ismerősök is használják az appot, akkor akár csatlakozhatunk egy másik társasághoz is.

 

 

Ennél is hasznosabb, ha a jobb alsó sarokban az áthúzott telefon ikont választjuk és a "Turn on Drunk Mode" lehetőségre kattintunk. Ezzel ugyanis megakadályozzuk, hogy olyanokat hívogassunk ittasan, akiket – ilyenkor pláne – nem kellene. Ha még nincs meg a listánk, akkor az "Edit Blocked Contacts" opciót kell választani és a plusz ikont megnyomva előhívni a telefonkönyvünket. A kontaktlistából válasszuk ki azokat, akiket egy buliban nem szeretnénk felhívni.

Ha megvan a lista, akkor 3, 6, 9 és 12 órára lehet bekapcsolni a blokkolást, a választott időre nem tudjuk hívni a listánkon szereplő kontaktokat.

 

 

Jobbról a második ikonnal is egy térképhez érünk, de az másnap jelent segítséget. Ha olyan sokat ittunk, hogy nem emlékszünk merre jártunk, csak meg kell nyomni és kiderül, hogy mikor és milyen útvonalon jutottunk haza, barátunkhoz, vagy új ismerősünköz. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: