2015. 10. 07., Szerda, 16:33

Nem tudod hova jelentkezz? Hát Rocco Siffredi pornóegyetemére!

Hamarosan itt a felvételi időszak, és sok fiatal máig nem tudja hova tovább, melyik felsőoktatási intézmény mellett tegye le a voksát, minek tanuljon tovább, mit kezdjen az életével. Sőt vannak sokan olyanok is akik nem állnak le az első diploma vagy szakma megszerzése után, hanem szeretnének továbbtanulni, újabb élményekkel és tudással gyarapítani életüket. Számukra most egy újabb intézmény jöhet képbe, hiszen megnyitja kapuit a világ első pornóegyeteme!

Rocco Siffredi nemrégiben fejébe vette, hogy létrehoz egy egyetemet, ahol azt lehet tanulni, amiben ő a legjobb, mégpedig a pornózást. Az álomból most valóság lett, hiszen Sifferdi megalapította a HARD Academy-t (Kemény Akadémia)  amelynek a professzora  is egyben, és tervei szerint a pornózásban érvényesülni próbáló hallgatóit a szakma trükkjeire és fortélyaira tanítja majd. Az előadások teljesen nyilvánosak lesznek, hiszen az olasz veterán egy valóságshow-t forgat a kéthetes kurzusokról. Egy évfolyam 21 hallgatóból áll, akiket Siffredi több tízezer jelentkező közül válogat ki, és akikre a mester végül rábök, azok megtanulhatják miként viselkedjenek teljesen természetesen egy-egy forgatáson, valamint hogy miként lehet a lehető legélethűbb alakítást nyújtani a felvétel során.

Siffredi élete során több mint 1300 pornófilmet rendezett, viszont most azt ígérte, a HARD Academy teljesen natúr lesz, mármint abban az értelemben, hogy nem lesznek megrendezett jelenetek, és nem írják meg előre az órákat és jeleneteket, így az oktatást teljes természetességében lehet majd nyomon követni!

Már csak egy kérdésünk van: Aki nem jut be első körben, annak költségtérítéses jelentkezési lehetősége lesz e még?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: