2015. 10. 06., Kedd, 15:26

Kaposváron is sokan bedőlnek a "Dubai" parfümnek: 300 forintos utánzat 35.000-ért

Olvasónk hívta fel a figyelmünket erre a dologra, így biztos vannak köztetek is, akik belefutottak azokba a hölgyekbe a város hiper áruházában, akik a következő dumával találhattak meg egy Dream Collection nevű stand mellett: Egyetemisták vagyunk, és egy új fajta parfümöt kellene tesztelni. Na erről lesz most szó.

Le is mentünk a hiperbe, rögtön meg is találtuk őket a "kinti" részen. A legfeltűnöbb egyébként az egészben a sablon duma, melynek rögtön az első mondatában hangsúlyozzák, hogy ők bizony egyetemisták. De miért lenne fontos egy vásárlónak, hogy ők egyetemisták? A választ a rendkívül mély pszichológiai cselben találjuk meg: Hát nyilván azért, mert ez rögtön bizalmat ébreszt feléjük, hiszen egyetemista = megbízható. Ez amúgy lehetne igaz is, de kétlem, hogy egy pécsi bölcsészkaros hallgató, ahogy a hölgy mondta, egy kaposvári áruházban keresné az albérletre valót. Na de ugorjunk!

A következő, értékesítési tréningen tanult bekezdés szintén a bizalomépítésről szólt: láttuk-e már az általuk készített reklámot az RTL-klubon - egy szőke nő szőke pasival, fehér lovon, kék pillangók ( - hát hogyne!  ) Egyébként még a neten sem sikerült semmit, de tényleg semmit találnunk erről a brand-ről, ha nem hiszitek, írjátok be a keresőbe: Dream Collection parfümök. Ami egyébként elmondásuk szerint a Hugo Boss, Channel, stb. termékeket is forgalmazza. ( - Naná, hogy ők!  )

Ez a fondorlat már a vásáros parfümárusokhoz szokott énüknek is sok volt, így elköszöntünk, és elhatároztuk, hogy kicsit jobban utánanézünk a turpisságnak.

A továbbiakban, egy kis keresgélés után meg is találtuk ezen az oldalon, hogy itthon mennyi ezeknek a készítményeknek a valódi ára, kapaszkodó! 

Snow Drop / 50 ml:  381 ft

Censurable / 50 ml: 381 ft

Tényleg alig akartunk hinni a szemünknek, így felhívtuk az ügyfélszolgálatot, hogy megbizonyosodjunk az ár felől:

Megnéztük azt is, hogy "Entity parfüm" keresésre miket dob ki a Google, de itt sem jártunk nagyobb sikerrel, ha csak azzal nem, hogy találtunk több 990 ft-os ajánlatot 100ml-es termékekre, mint például ez

A parfümként árult termékekkel tehát több gond is van:

- nyilvánvalóan kamu az egész származásáról szóló bemutató

- NEM parfüm, hanem valamilyen sokkal gyengébb összetételű készítmény

- irreálisan magas áron értekesítik a beszerzési árhoz képest

Ti mit gondoltok?

FRISSÍTÉS

A Star Brands Parfüm levélben értesített minket, hogy a cikkben szereplő promóter és csapata nem az ő általuk forgalmazott minőségi parfümökkel kereskedtek, hanem a cikkben említett jóval olcsóbb termékekkel. Ennek okán már nem dolgoznak a cégnél az említett munkatársak. Egyúttal kértek minket, hogy a tisztességesen dolgozó munkatársaik érdekében tegyük közzé ezt a kiegészítést. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: