2015. 09. 29., Kedd, 16:50

Kaposvárra is érkezik a H&M legújabb férfi kollekciója David Beckhammel és Kevin Harttal

Idén október 1-től a H&M, David Beckham együttműködésével új ruhakollekciót dob a piacra. Először márciusban válogatta ki az ex-focista, a H&M Modern Essentialsnek elkeresztelt gyűjteményéből a kedvenc darabjait, és ezeket kissé felturbózva dobták a boltok polcaira. A 2015-ös év azonban itt nem állt meg a kooperációban, és egy remek promofilmmel megspékelve, Kevin Hart közreműködésével lepik el újra az internetet és az áruházakat.

Annyira tetszik ez az erősebb nemnek gyártott macinaci, hogy nekem is be kell szereznem majd egyet a ruhatáramba. A kollekció emellett szövet kabátokból, elegáns és sportos nadrágokból és az elmaradhatatlan Beckham féle fehérneműkből áll.

Kevin Hart, aki az egyik legszexisebb humorista jelenleg a férfipiacon, társult a videóhoz és a reklámképeken is ugyanolyan ruhában pózolva promotálják a H&M legújabb termékeit. A pasik nagy kedvence az első képen látható bomber dzseki és őszintén a divatmárka nem lőtt mellé vele, mi lányok is szívesen látnánk egy ilyen darabban a pasinkat. Tehát csütörtöktől irány a Pláza és ott is a H&M vagy ha kényelmesebb otthonról, most ingyen házhozszállítással vásárolhatjátok meg a kollekció darabjait online.

Más oldalakon még nem találtam meg, így nagy örömmel jelenthetem be, hogy nálunk láthatjátok először a 7 perces reklámfilmet. A videóban Kevin az "I, Beckham" című filmre készíti magát és képzeli bele magát a szituba, hogy ő David, egy hétre beköltözik a házába, imitálja a mozdulatait, használja a fogkeféjét és bújik be mellé az ágyába éjszakára. A vicces kampányfilmet kötelező megnézni, mert mindenki a hasát fogja fogni a nevetéstől!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: