2015. 09. 12., szombat, 09:10

Trendek és divatbakik a középsuliban - Pár tipp fiúknak

Hogy a fiúkat se hagyjuk ki a szórásból, elkészítettünk egy listát arról, hogy mit és hogyan viseltek és persze kivesézzük, hogy mi az, ami nekünk lányoknak nem feltétlenül jön be.

Trikó

 

 

Egy-két iskolából az állomás felé tartó fiú mellbimbója annyira kikandikál a trikó alól, hogy sikerülne elkapnom egy csipesszel. Értem én, hogy minél jobban lóg az asszonyverő trikó, annál jobban stil, de köszönöm szépen, maradjunk a fedett cickóknál. Félretéve ezt, az 500 Ft-os kínais fekete pamutnak nem nevezhető darabtól a nagyobb üzletekben vásárolt szétmintázott darabokig, bármit felhúztok szívesen, ami rendben is van. A 40 fok melegben nektek is kell, hogy szellőzzön a felsőtest, de azért a nadrágotok övéig ne érjen le a póló kivágása!

 

Nadrág

 

A kedvenc összeállításom, mikor Nyáron a térd alá érő kockás nadrághoz, ami már amúgy is fergeteges színkavalkádból áll, felvesztek egy tőle eltérő lila vagy piros pólót. A divattal nem foglalkozó fiúk nagy százalékánál működik ez az összeállítás, de vannak az ellentéteik, akiknél már a divatmajmok kifejezést szoktuk használni - túl szűk nadrág, amiben ha leülsz a sulipadba, a fél popód kilátszik, mert szegény nadrág nem bír fent maradni a helyén. Nincs problémám a szűkített fazonnal, de azért hagyjuk, hogy a vérünk nyugodtan áramoljon a lábunkban.

 

Cipő

 

 

Azt is nagyon favorizálom, mikor egy fiú (mert férfit erős kifejezés lenne használni) rózsaszín vagy babakék cipőben jár. A legtöbb srác az iskolában Air Maxet, vagy ha még meg van a tavalyi darab, Nike Air Force-t hord. Nincs vele probléma, népszerű darabok, de

nem unjátok még, hogy minden második ember lábán ugyanezt a cipőt látjátok?

Baromi sok márka létezik és feltalálták már a külföldről rendelést is, használjátok, próbáljatok egyediek lenni!

A kínai csoda teremtményekről már ismerhetitek a véleményem, de ha ott vásárolsz vagy találsz egy márkás magas vagy fél magasszáru cipőt is, kérlek ne tűrd úgy bele a gatyád, mint a nagypapák a gumicsizmába, felpuffad a gatya alja és olyan mintha trapéznadrágot hordanál, a hányinger kerülget tőle.

 

Pólók

 

 

A cikk megírása előtt körülnéztem, hogy kin milyen típusú és mintájú póló van, mik azok, amik trendibbek a srácok körében, és örömmel jelentem be, hogy aranyérmes helyen a csíkos pólók végeztek. A standard fekete, fehér, V vagy kerek nyakú felsők persze alapdarabok, de a kék és piros színnel telecsíkozott pólók most még nagyobb népszerűségnek örvendenek. Persze elmaradhatatlan alapdarabok azok a srácok is, akik a rocker korszakukat élik a középiskolás éveik alatt, és Nirvanas vagy Ramonesos pólóban járnak. A szuperhős fanok sem maradhatnak el, hiszen a boltokban ezernyi lehetőségből válogathatnak manapság a Batmantől a Marvel szuperhősökig, pólók ezrei várják, hogy a mellkasodon virítsanak.

 

Haj

 

 

Szerencsére az emos és hasonló szuicid hajlamokból valahogy kinőttek az emberek és óriási könnycseppekkel elbúcsúztattok a szembe lógó fél hosszú hajszerkezetet. Aztán beköszöntött a Twilight korszak és elkezdett nőni a azon srácok száma, akik reggel a tükör előtt függőlegesbe szárítják a hajukat, a lányok örömére, akik imádták az Alkonyatot. Mai napig látok még ilyen hajszerkezetet és ha őszinte vagyok, van pár srác akinek igen előnyösen áll. Hogy visszatérjek a 2015-ös évbe, egy dologban teljességgel és tökéletesen biztos vagyok: 

minden városban lehet egy szalon, ahova az összes Beckham frizurát lemajmoló srác jár, és matt egyformára vágatják a hajukat, hogy az utcára kiérve úgy nézzenek ki, mint két tojás.

 

Öv

 

 

Nem szántam volna külön bekezdést a lányok esetében az öveknek, de itt muszáj megtennem. Minden normális embernek kell hogy valami fogja a nadrágját, és egy szép bőr öv erre megoldást is nyújt. De nem tudok elmenni a Fő utcán vagy a városban itt-ott elkapott óriási, hamisított D&G övek mellett. Persze ezt még fokozhatjuk, és a vásárban vehetünk különböző ordenáré övcsatokat, amik firegnek- forognak, ha kell világítanak és neon feliratokat sugároznak a nadrágunkról.

 

Kiegészítő

 

 

Akinek nem inge, ne vegye magára, de a hideg kiráz, ha meglátok egy rózsafüzért  bármelyik fiú nyakába. Gondolkodtam hol kezdődhetett ez az őrjítő divatbaki és erre jutottam: 

valószínű a srác aki először magára aggatta, nem talált a péntek esti partihoz készülődve semmilyen nyakláncot a szekrényében, és gondolta átugrik a nagymamihoz, mert neki ott van a templombajárós rózsafüzére, vagy valami ilyesmi..

Általánosságban amúgy semmi problémám a férfi kiegészítőkkel, ha normális keretek között veszitek fel a ruhátokhoz!

 

 

Kabát

 

 

Előre le kell szögeznem, hogy ha egy pasi bomber dzsekit hord, azzal könnyen le vesz a lábamról, így mellette a bőr és farmerkabátok lehajtott fejjel kullognak el. De két összeállítás megmaradt bennem, amit a mai 14-18 éves srácok előszeretettel hordanak. Első: fekete gatya-fehér polo-farmermellény (kabát)-fullcap - trendinek,trendi, de amikor öten egymás mellett ugyanabba vagytok felöltözve, az elég szórakoztató.. A második a bőrkabát variálása a fekete szűk nadrággal és a térdig érő trikóval. Annyira meghódította ezt a korosztályt ez a két öltözet, mint anno minket Britney Spears.

 

A lányoknak szóló tippeket ITT találjátok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: