2015. 09. 04., péntek, 12:47

A legújabb bizarr trend: Szatyorszelfi

Hadd mutassam be Nektek a legújabb bizarr divatirányzatot, ami pár napja fertőzi a közösségi médiát. Taiwanban kezdődött el ez az új őrület, ami a selfiezést új szintre emeli. Anno a Tesco hozhatta be elsőnek kis hazánkban, hogy megfizetteti a nejlonszatyrokat, hogy hazatérve ne az legyen az első mozdulatunk, hogy kidobáljuk.

A Taiwaniak egy új módot találtak rá, hogy ne a kukába végezze a plasztikszatyor. Miután végeztek a bevásárlással és otthon mindent elhelyeztek a hűtőben, kissé átalakítva a szatyrot, magukra rángatják azt, mintha egy body lenne, persze alatta nem viselve semmit.

 


A fiatalabb korosztályban hódító őrület már nevet is kapott, #bagfie, ahogy én hívom #szatyorselfie. Hinnétek vagy sem, de eszeveszettül terjed a világhálón és a fiatalok egymás után postolják az Instagramra és a Facebookra a plasztikszatyros képeiket.

 


A srácok is előszeretettel készítenek #bagfiet, bár előnyösnek semmiképpen nem nevezném a módot, ahogy rajtuk áll.

Pár óra lefolyása alatt Kínában odáig fajult az őrület, hogy megérkeztek a #szatyorselfiet parodizáló képek is. Bevallom nekem ez a kukák előtt pózoló két srác lett a kedvencem a sok fotó közül:

 


Azonban az sem mindegy, milyen plasztik zacskóban fotózzuk magunkat, a 7-eleven szatyrai a legkapósabbak, ha népszerű képet akartok feltenni, akkor mindenképpen a nemzetközi kiskereskedelmi bolthálózat zacsijában fotózkodjatok.

Meglepő vagy sem, a Taiwanból indult "új divatirányzatot" a világ számos részén pillanatok alatt átvették és az Instagramon a #bagfies hashtagek száma egyre csak nő.

 Lehet hogy a januári londoni divathéten megjelenő Christopher Shannon showjából szerezték az alapötletet, bár ő a fiatalembereket egy fejre húzott zacskóval állította ki a kifutóra:



A kissé csöves vagy akár betörőnek is nevezhető style után az ausztrálok is kapva kaptak az ötleten és a St. George New Generation bemutatóján is megjelentek az átlátszó fejköltemények a zacsikból:



 

Ti csinálnátok magatokról #szatyorselfiet?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: