Mulatási, Trappolási, vagy Alterozási? Augusztus 20-i hétvége a Balaton déli partján.

2015. 08. 16., vasárnap, 21:05

Mulatási, Trappolási, vagy Alterozási? Augusztus 20-i hétvége a Balaton déli partján.

Az augusztus 20-i hosszú hétvége sok programot kínál, Kaposváron is találunk jó párat. A legtöbbünk mégis balatoni programot választ ezen a hétvégén, ezek közül is a 3 legnagyobbat szedtük nektek össze, hogy könnyebb legyen a választás.

 

A MULATÁSI -

Boglári Szüreti Fesztivál / 08.19-23.

 

A hosszú hétvége egyértelműen legkommerszebb rendezvénye a Boglári Szüreti Fesztivál, amivel nincs is baj, ha a lakossági dj-ket, haknizenekarokat, mulatós sztárokat részesíted előnyben. Olyan nevek lépnek itt fel, mint Bárány Attila, Hamvai Pí-Dzsí, Dj Dominique, Kis Grófó, és még folytathatnánk a sort. Persze nem mindenki a zene miatt érkezik ide, lehet élvezni a maxra járatott vurstli hangulatot, és elvétve találni minőségi borokat is. Viszont ingyenes.

 

 

 

A TRAPPOLÁSI - 

B my Lake / 08.19 - 22.

 

A BB feszt szöges ellentéte az idén Zamárdiba költözött B my Lake. Itt sem mulatós, sem playback zenekarok nincsenek, se ringlisek és lehúzós standok, csakis minőségi elektronikus zene 4 napon keresztül. Olyan világsztárok lépnek fel, mint Sven Väth és Richie Hawtin, Fritz Kalkbrenner vagy Steve Lawler. Ehhez a fellépősorhoz képest elég baráti áron, 18 ezerért hozzá lehetett jutni a korai bérletekhez, de akik nem kapcsoltak időben, azok is vehetnek még  a helyszínen 27 darab ezresért. Napijegyeket 8 ezertől 16 ezerig vásárolhattok, naptól függően.

 

 

AZ ALTEROZÁSI

Strand Fesztivál / 08.19 -22.

 

A B my Lake mellett kerül megrendezésre a Petőfi Rádió által szervezett Strand Fesztivál. Elsősorban "alternatív" előadókra tombolhatunk itt, de akadnak a headlinerek között EDM (Electronic Dance Music) - huszárok is, mint például a tinik nagy kedvence, a tortadobálásról híres Steve Aoki. Na meg az elmaradhatatlan Punnany Massif, a kihagyhatatlan Ákos, vagy a kihagyható ByeAlex (ezek szerint még nem vonult vissza). Ide 22 ezer a 4 napos bérlet, és 8 és felet kell kipengetni, ha csak egy napot strandolnál.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: