2015. 08. 12., szerda, 12:07

Mindig van lejjebb - Pumpás Gabót leszerződtette a TV 2

Melegbotránya ellenére foglalkoztatják a netcelebet

A Bors információi szerint Gabó az Ezek megőrültek! című műsorban szerepel majd két hasonlóan nagy formátumú ikonnal, az Irigy Hónaljmirigyből ismert Kabai Lacival és Gáspár Győzike lányával, Evelinnel. 

Majka, aki műsorvezetőként vesz részt a "produkcióban" , kedden posztolta facebook-ján ezt a képet:

 

 

A csatorna eddig sem a színvonalas műsorairól és azok szereplőiről volt híres, ez az újabb húzásuk viszont az eddig is a föld alatt 20 centivel levő léc alá megy. Több példa volt már arra, hogy  nyilvánvalóan nulla tehetséggel rendelkező embereket engedtek képernyőre,  Pumped Gabó-val azonban egy új dimenziót nyitnak meg.  

A hírhedt celeb ezt nyilatkozta nemrég, miután nyilvánvalóvá vált melegpornós múltja:

„Valóban én szerepelek az oldalon. Számítottam rá, hogy kiderül, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar fog robbanni a bomba.

Tényleg azzal kerestem a kenyeremet, hogy melegekkel webkameráztam, de ennek az időszaknak már vége, kizárólag a pénzért csináltam. Mindig én voltam az aktív férfi, azaz a »bika« a kamerás beszélgetések alatt.” 

 

Az, hogy ez mennyire a múlt része, nem tudhatjuk, mindenesetre még mindig elérhető a profilja egy meleg fiúkat foglalkoztató oldalon, Vincent Maddox néven fut.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: