2015. 08. 10., Hétfő, 09:29

Egy 16 éves srác és párja fosztogatták az ittas látogatókat Siófokon

Civil ruhás rendőrök segítségével fogták el a fiatalokat, akik egy alvó férfitól tulajdonították el értékeit.

A Siófoki Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két 16 éves székesfehérvári lakos ellen.

Siófokon, 2015. augusztus 9-én az éjszakai órákban szolgálatot teljesítő civil ruhás rendőrök egy fiatal párra lettek figyelmesek, akik gyanúsan viselkedtek, láthatóan ittas állapotban lévő emberek mellé ültek le a padra, illetve a parkban alvókat figyelték, és férkőztek a közelükbe.

A civil ruhások jelzése alapján a járőrök a part menti sétányon igazoltatták, és ellenőrizték a fiatalokat, akik a náluk lévő nagyobb összegű készpénz, és több mobiltelefon eredetéről hitelt érdemlően nyilatkozni nem tudtak. A rendőrök megállapították, hogy az egyik mobiltelefont és a készpénzt az éjszaka egy padon alvó férfi zsebéből tulajdonították el. A 16 éves fiút és a lányt a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. A fiatalembert kihallgatását követően őrizetbe vették, amíg párja az eljárás során szabadlábon védekezhet.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: