2015. 08. 08., szombat, 11:47

Elfogták a kaposvári aranytolvajokat

A férfiak ékszereket loptak egy balatonszemesi családi házból.

A Balatonföldvári Rendőrőrs büntetőeljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek 2015. július 23-án 18 óra és 23 óra 50 perc között időben egy balatonszemesi családi ház ablakát befeszítették, ahonnan nagy mennyiségű aranyékszert tulajdonítottak el. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök azonosítottak két kaposvári, és egy göllei férfit, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak. Az egyenruhások 2015. augusztus 5-én elfogták, és a rendőrőrsre előállították a 21 éves K. T. göllei, valamint a 27 éves M. A. kaposvári lakost, míg harmadik társuk ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A nyomozók a két férfit őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. M. A. gyanúsítottal szemben a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatást, míg K. T. szabadlábon védekezhet.

 

 

Az elfogatóparancs alapján 2015. augusztus 7-én az egyenruhások Kaposvár belterületén elfogták a 24 éves M. T. kaposvári lakost, aki a megalapozott gyanú szerint két társával együtt részt vett a bűncselekmény elkövetésében. A nyomozók őt is gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: