2015. 07. 21., kedd, 07:39

A világ leggonoszabb ébresztőórája: Ha szundizol, fogja magát és vinnyogva elrohan

Gondot jelent reggel a felkelés? Te is szoros barátságban állsz a szundi gombbal? Számodra, akkor ez a kis szemét lesz a nyerő választás.

A Clocky megálmodói egy kissé pimasz trükkre alapozták az ébresztőórájuk tervezését. A működése roppant egyszerű: egy szundit – mert azért Clocky sem teljesen szőrösszívű – engedélyez a gazdájának, amikor azonban újra csörögni kezd, fogja magát, legurul az éjjeliszekrényről és robothangokat kiadva nekiindul a szobának.

Természetesen addig nem hagyja abba, amíg tulajdonosa le nem nyomja, ami annyit jelent, hogy muszáj kikelni az ágyból és bosszankodva kihalászni a komód alól a kis rohadékot.

Íme a hivatalos reklámfilmje a készüléknek, ami nem tűník annyira meggyőzőnek, mármint a csipogás erejét tekintve, de szerencsére némi keresgélés után, találtunk olyan videót is, ami kellemesen prezentálja mire is képes a jószág.

Jó hír, - már akinek - hogy van magyar forgalmazója a Clocky óráknak, így ezen az oldalon keresztül lehetőség van a beszerzésre rövid időn belül.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: