2015. 07. 15., szerda, 22:19

Csillogó kővel a macskád fertályán lehetsz igazán stílusbáró

Amennyiben azok körébe tartozol vagy ismersz olyat, aki azt az eszmét vallja, hogy a kis házi kedvenceket mindenáron csillivilli ruhákba kell öltöztetni és mindenféle kiegészítőket kell rájuk aggatni, jó hírrel jelentkezünk: Van tovább!

Minden macska tulajdonosnak ismerős lehet, amikor a cica elszántan felé tolja a hátsó fertályát, általában simogatás céljából. A fedetlen popsi, valljuk be nem épp a legvonzóbb, főleg ha egészen közelről láthatjuk és érezhetjük. Ezen a dolgon változtat a Twinkle Tush, amely arra szolgál, hogy csillogó gyémántként ragyogjon macskánk hátsója és elfedje, amit elkell.

Mielőtt bárki nyilvánvaló állatkínzásra gondol, a csillogó követ egy zsinórral a macska farkára kell akasztani. A kitalálói pedig erről is lebeszélik a vásárlót. Ugyan 6 dollárért bárki hozzájuthat, a vásárlással arra kötelezik a macskatartót, hogy csupán egy fotó erejéig cicomázzák fel a macskát ezzel a csodás ékszerrel, utána szabadítsák meg tőle az állatot.

A website az utolsó pillanatig nem árulja el az igazságot, mármint hogy természetesen vicc az egész és igazából egy jól kitalált marketing fogás, amellyel a Cat Crib nevű, macskás dolgokat árusító céget és webshopjukat kívánják reklámozni. Ugyanis, aki rányom a Twinkle Tush megvásárlásra, egyből a Cat Crib oldalán találja magát, ahol cicáknak tervezett, bútorokra helyezhető függőágyak megvásárlására van lehetőség - aminek már értelme is van. Ettől függetlenül a termék valós, így aki csillogtatni szeretné macskája hátsóját, meg tudja rendelni a terméket.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: