TESZTELTÜK: Deseda pART

2015. 07. 14., kedd, 12:15

TESZTELTÜK: Deseda pART

Egy újabb őrület… A desedai Fekete István Látogatóközpont kultúrális nyitott tere lehetőséget ad a pihenésre, kikapcsolódásra és sok egyéb lehetőségre - áll a hely facebook oldalán. Beugrottunk egy fröccsre, hogy leteszteljük a Deseda Látogatóközpont oldalában helyet kapó őrületet.

Miután a nyitvatartást facebookon nem találtuk, sem telefonon nem sikerült megtudnunk, random időpontban közelítettük meg a Deseda pArt-ot.  A „Miénk a Deseda” programsorozat kapcsán egész színes programkínálattal találkoztunk a látogatóközpont környékén, így egyből sejtettük, hogy jókor jöttünk.

Tágas és világos placcNéhány napernyő, napozó szék és kertibútor után, a kellőképp megalapozott ikea hangulat folyatódott egy meglehetősen steril, a kitömött állatok modorosságát követő belső térrel. Tágas és világos placc fogad tehát, amiben néhány asztal és a pult töri csak meg a csendet, épp ezért italunkat megszerezve visszavonultunk a cserepes pálmapalánták közé a vízparti teraszra.

Steril belső térApropó ital, a 30 fokos trópusi hőség okozta kínjainkat szerettük volna, csak úgy sikkesen, egy aperol sprit-zel enyhíteni, hisz szemünket majd kiszúrta a szövegkiemelővel írt akció: 2 egy áráéért 690-ért! de sajnos mint megtudtuk, az akciót csak a triatlon apropóján vagy amúgy biciklivel érkező vendégek számára tartogatták, így hát döntöttünk: elvagyunk mi a kisförccsel is, ez esetben jéggel…

Longdrink helyett sör és fröccsA kiszolgálás gyorsaságán és minőségén még van mit javítani, de a kezdeti nehézségek után egész biztosan beindul majd a gépezet, és különben is a panoráma mindenért kárpótol!

Összehasonlításképp:200ft-ért mérik a kőröshegyi folyóborok decijét, 400ft a 0,33-as Carlsberg, egy 0,2 dl-es Coca Cola 260.-

Alig találhatnánk jobb helyszínt a pART-nál a nyárra tervezett hepeningekhez, sőt a programnaptár sem üres, állítólag lesz zenével körített fényfestés, és megannyi színvonalas esemény, Várjuk!

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: