2022. 10. 03., Hétfő, 15:39

Kamera elé állt az ember, aki pszichopata szolgáknak nevezte a somogyi rendőröket - VIDEÓ

Minden hülyének elmondták a kommentelők azt a férfit, aki múlt héten egy szimpla igazoltatásból csinált kabarét, amikor megkérdőjelezte az egész állam és a nekik dolgozó rendvédelmi szervek létjogosultságát. A Fókusz stábja megpróbálta kideríteni, hogy a férfi és a vele utazó nő vajon miért álltak ellen az intézkedésnek és miért mondták azt, hogy ők emberek, nem személyek. 

Ő a kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni, egy "nyilatkozatot" azonban felolvasott: 

„Nyilatkozni szeretnék, így egy percben, Jásdi Kiss Imre barátom és tanítómnak köszönhetően, mennyire kell figyelnünk a magyar szavak mögöttes tartalmára.

Ami Balatonszemesen történt állítólagos igazoltatás, abban az esetben, melyet Zoltán és a párja, Bianka követett el a Magyarország nevű, Amerikában bejegyzett cég, vállalatnak a szolgáiként, dolgozóiként, az minden esetben a közjogi értelmet, tehát a szabálysértést, súlyos testi sértést kimeríti.

Tomai Hajnalka embertársam és én, jómagam nem követtünk el semmiféle hatóság elleni erőszakot. Mi szabad emberek vagyunk, szabadnak születtünk, és megtettük a megfelelő tájékoztatást, emberként azonosítottuk önmagunkat. Magyarország kormánya nemzetközileg nyilvántartott D-U-N-S számmal rendelkező cég. A One People Public Trust a UCC rendszerébe rögzítette, hogy minden vállalatként működtetett kormányt és bankot felszámol.”

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: