2022. 09. 14., Szerda, 11:26

Népszerű vlogger vezeti majd az HBO első magyar reality műsorát - VIDEÓ

Melynek fő vezérvonala annyi lesz, hogy tucatnyi ember épít közösen egy hidat. A címe is ennyi lesz. A híd.

És bár egyszerűen hangzik, általában az ilyen dolgokból szoktak kisülni igazán izgalmas és hétről hétre követhető tartalmak. De kezdjük is az elején, az HBO az utolsó nyári hónapban már le is forgatta az első magyar saját gyártású realityjét, mely produkcióban szereplő játékosok feladata az volt, hogy építsenek egy 250 méteres hidat, melyen keresztül eljuthatnak a 30 millás fődíjhoz.

Ehhez persze komoly erőfeszítésekre de legfőképp együttműködésre van szükség. Az HBO producere szerint olyan műsort akartak készíteni, mely egyszerre hat az érzelmekre és a felmerülő morális dilemmáival elgondolkodtat, ráadásul ebben a műsorban nincsenek olyan elemek, melyeket a mai magyar piacon futó valóságshowk esetleg tartalmaznak.

Az angol változat is hasonló volt:

A játékban egy csapat idegen fog találkozni egy erdélyi vadonban, akik mind a 30 millós fődíjra pályáznak, ám ahhoz, hogy ezt megszerezzék, együtt kell dolgozniuk, és megépíteniük az ahhoz vezető hatalmas hidat. Ám itt még nincs vége, amikor átjutnak el kell majd dönteniük, hogy egyikük visz mindent, vagy esetleg elosztják, ha pedig elosztják, ki mennyit kap, vagy ki marad ki teljesen az osztozkodásból.

A játék tehát érdekes pillanatokat tartalmazhat majd megjelenésekor, amelynek üzenetét talán a műsort vezető népszerű magyar vlogger, Magyarósi Csaba fogalmazta meg a bejelentést tartalmazó videójában:

Nagyon tetszett ennek a műsornak az üzenete, hogy a szereplőknek össze kell fogniuk és közösen kell alkotni, megépíteni valamit a semmiből. Ez szerintem 2022-ben, Magyarországon különösen fontos.

Kíváncsian várjuk, a megjelenésre valamikor 2023-ban kell számítani.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: