2022. 09. 12., Hétfő, 21:59

Itt van 45 másodpercben, ahogy kiemelik a Dunába süllyedt Teslát – VIDEÓ

via

Szeptember 6-án a tököli komplehajtónál a Dunába süllyedt egy Tesla. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat vasárnap sikeresen kiemelte a kocsit, amiről most egy összefoglaló videót is közzétettek.

 

Múlt héten kedden belecsúszott egy Tesla a Dunába, az autóban azonban szerencsére senki nem tartózkodott. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat a parttól öt méterre talált rá a kocsira, a jármű tulajdonosa azt mondta, hogy saját költségén fedezi az autó felszínre hozását.

Mindez meg is történt vasárnap, amikor is a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat kiemelte a folyóból a Teslát. Közlésük szerint a munkálatok alatt minden a tervek szerint alakult. A megtalálás helyszínéhez közel kézi eszközökkel a partra vonszolták, majd a tököli komp segítségével elszállították, és átadták a tulajdonosnak, a mentésben a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság és a komp üzemeltetője is segített.

Sikeresen kiemeltük a Dunában Tökölnél elmerült Tesla gépjárművet. A munkálatok során szerencsére minden a tervek szerint alakult. A megtalálás helyszínéhez közel a partra vonszoltuk kézi eszközökkel, majd a tököli komp segítségével elszállítottuk és a tulajdonosnak átadtuk. Köszönjük a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság közreműködését és külön köszönjük a komp üzemeltetőjének a hathatós segítséget. A kiemelés teljes költségét a tulajdonos állta.

- írja Szolgálat a facebook oldalán. A kocsi partra hozatalát bemutató képet mellett azonban egy videót is közzé tettek, ahol is 45 másodpercbe sűrítve nézhetjük meg, hogy hogyan alakult a Tesla mentőakció.

Kell ehhez bármit is hozzáfűznünk?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: