2022. 07. 06., Szerda, 11:18

A britek már tiltják az öltönyös megjelenést a Minyonokon, kaposvári srácok egy csoportja azért bepróbálta - VIDEÓ

Bár teljesen megmagyarázhatatlan és érthetetlen a legújabb, fiatalok körében terjedő Tiktok trend, mire ezt a sort leírtuk már rájöttünk, hogy végül is szinte az összes az…

Váratlan sikernek örvend egy új őrületnek is köszönhetően a legújabb Minyonok, mely öt évvel a legutóbbi Gru film után jelent meg június végén. A Tiktoknak köszönhetően egy új trend, a #gentleminions kapcsolódik az új Minyonokhoz, mely során főként brit fiatalok öltönyben, elegánsan jelennek meg nagyobb csoportokban a mozik előtt, így tekintve meg a sárga alakok legújabb kalandját. Ahogy az lenni szokott, az első pár száz vicces ilyen videót követően azért voltak akik már vandalizmusig fokozták a sztorit, és a film alatt kiáltozva, dobálózva, táncolva tették élvezhetetlenné mások számára a moziélményt. 

Egy amerikai Tiktoker belefutott egy magyarul beszélő srácba, úgy magyarosan el is küldték az anyjába - VIDEÓ

Egy amerikai Tiktoker belefutott egy magyarul beszélő srácba, úgy magyarosan el is küldték az anyjába - VIDEÓ

Egy új trend van kibontakozóban a legnépszerűbb videómegosztón, melyben a külföldi tartalomkészítők random emberekhez mennek oda, hogy megkérdezzék, milyen egyéb nyelveken beszélnek.

Épp ezért egyre több mozilánc adott ki figyelmeztetést, miszerint:

 A #GentleMinions trendet követő közelmúltbeli zavargások miatt a formális öltözékben megjelenő vendégcsoportok a Minyonok: Gru színre lép vetítéseire nem mehetnek be.

Ez sem akadályozhatja meg azonban a fiatalokat, láttunk olyan videót is, melyen már a moziban öltöznek át öltönybe a srácok:

Egy biztos, Kaposvárt is elérte Minyonok őrület és a kaposvári Kultik moziba érkezett egy csapat helyi fiatal úriasan, és elegánsba vágva magukat a #GentleMinions trendnek megfelelően tekintették meg a legújabb filmet. Esetükben nem történt atrocitás a moziban, bár el tudjuk képzelni, mennyit röhöghettek a délután során.

Jár a piros pont! Vagy sárga.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: