2022. 06. 23., Csütörtök, 13:34

A régió egyik legkorszerűbb orvostechnológiai gyárát építi Kaposváron a Vatner - VIDEÓ

Csütörtök délelőtt tartotta a Dombóvári úton épülő új gyártelep Bokréta ünnepségét a Vatner.

Önfertőtlenítő paneltechnológiai gyárral gazdagodik hamarosan Kaposvár, hiszen 2022 második felében már várhatóan megkezdődik a termelés a Vatner új gyártócsarnokában. A régió egyik legkorszerűbb csarnoka képes lesz a teljes feldolgozási folyamatot végrehajtani, ahol törekedtek a lehetőségekhez mérten a teljes autonómia kivitelezésére.

Az előállított önsterilizációs paneltechnológia segítségével az egészségügy bármely területén megvalósítható a gyorsan változó igényeknek megfelelő elkülönített területek kialakítása, ezzel a kívánt izoláció megvalósítása mellett a moduláris technológia lehetővé teszi, hogy a kialakítandó akár végleges, akár ideiglenes területek az aktuális igényeknek megfelelően gyorsan felszerelése kerüljenek az aktuálisan szükséges eszközparkkal.

A panel előkészítésnek sokoldalúsága lehetővé teszi a gyors kialakítást, építést, átalakítást, a technológia segítségével a kórházi rendszereken belül, vagy azoktól autonóm módon önállóan működjenek a kialakított műtők, kórtermek és az intenzív betegellátáshoz szükséges szeparált helyiségek.

https://vimeo.com/722922863

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: