2022. 01. 28., Péntek, 09:45

Menjen a boksz! - Rögtönzött bokszmeccsen vitatták meg nézeteltérésüket a Kadarkút környéki srácok - VIDEÓ

Rögtönzött bokszmeccsett tartott két fiatal egy Kadarkút melletti község kocsmájánál, de társaik is legalább ennyire beleélték magukat. Az eredmény: 1-0, a csoportosan elkövetett garázdaság javára.

Az egyik 20 éves srác 2021 áprilisában a testvére, és egy barátja társaságában Kadarkútról a szomszéd községben található kocsmához ment, hogy "megbeszélje" régi vitáját a 24 éves haragosával. A megbeszélés azonban hamar dulakodássá fajult, miután 3-4 percen keresztül lökdösték, rángatták, ütötték és rúgták egymást. Mindeközben a fiatalabb vádlott testvére és barátja hangosan kiabálva tanácsokkal látták el a verekedőket, ezért nekik, mint bűnsegédeknek kell felelniük a bíróság előtt.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az idősebb verekedő férfival szemben közérdekű munka, a fiatalabb, de büntetett előéletű társát illetően elzárás kiszabására, az egyik bűnsegéd vonatkozásában próbára bocsátás alkalmazására, a másikkal szemben pedig pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: