Aris Aris

2018. 12. 01., szombat, 16:39

Levágtuk a szakállakat! Véget ért No Shave November versenyünk!

November elején hirdettük meg a már-már világméretű kihívás helyi versenyét a No Shave Novembert, amelyre tucatjával érkezetek a borotvát félre tévő versenyzők.

Azonban nem nyerhetett mindenki, ezúton is köszönjük, hogy ennyien félretettétek miattunk a borotvát, nehéz is volt választani közületek, hogy ki kerüljön be a legjobb háromba. Végül aztán december elsején, összehívtuk a srácokat, hiszen ahogy ígértük, ha már ilyen sokáig megállták, hogy levágják szakállukat, mi majd gondoskodunk a profi nyírásról!

 

Volt miből dolgozni

Szombat délelőtt találkoztunk is a Barber Shopban, ahol a legjobb kezekbe került a srácok arcszőrzete. Volt aki teljesen megszabadult tőle, és volt aki csak fazonra igazíttatta, viszont mindenképp ráfért már a srácokra a nyírás, hiszen szép kis szakállat növesztettek az elmúlt hónapban.

Simon Dániel segítségével győztest is hirdettünk, így a La Pergolába egy páros vacsorára a vendégünk Dávid Dániel lett, a Barber Shop ajándékcsomagját Diszterhöf Zoltán vitte haza, míg a páros belépőt a Kultik moziba Pöntör Renátó kapta.

 

Köszönjük mindenkinek a nevezést, már meg lehet szabadulni a szakállaktól!