Tedd le a borotvát Kaposvár! No Shave November versenyt hirdetünk!

2018. 11. 05., hétfő, 14:41

Tedd le a borotvát Kaposvár! No Shave November versenyt hirdetünk!

Most, hogy a tököket és a sminkeket arrébb tettük, jöhet egy igazán férfias verseny, a No Shave November!

Reméljük azért mindenki tudja, mit is takar ez a kezdeményezés, de hogy tiszta legyen, elmagyarázzuk. A No Shave November arról szól, hogy egy egész hónapon át kerüljük a borotvát és a különböző arcszőrzet formáló eszközöket, és hagyunk mindent pőrén, ahogy azt a természet megkívánja. Igen, tudjuk, hogy Száraz November is van, de az nekünk alapból nem is menne, ellenőrizni meg még annyira se tudjuk...

Ezt viszont mi szeretnénk egy szép kis keretbe foglalni, hogy kiderüljön, kinek az arcán megy végbe a legnagyobb változás egy hónapon belül úgy, hogy bizony nem nyúl hozzá sem a bajszához, sem pedig a szakállához! Be meritek vállalni?

 

 

Nyeremények:

Természetesen honorálni is fogjuk a bátrakat, összeszedtünk néhány felajánlást, amelyekért már érdemes benevezni a versenybe. Az első helyezett egy páros vacsorát nyer a La Pergola Étterem és Pizzériába, a második helyezett egy értékes ajándékcsomagot kap a Barber Shop felajánlásából, míg a harmadik helyezett egy páros belépővel lesz gazdagabb a Kultik Moziba!

A nyertesek kiválasztásában a Barber Shop lesz a segítségünkre.

 

 

FELTÉTELEK:

A nevezéshez szükséges egy frissen borotvált vagy nyírt, jelenlegi kép rólad, ennek beküldési határideje a 74nullanulla@gmail.com címre 2018. november 10.

Ezek után féltávnál is kérnénk egy képet a nevezőktől, ugyan ebben a formában, melynek beküldési határideje november 22.

Végül december első napján kérjük az utolsó képet, a végleges arcszőrzetről, melyről megállapítható, hogy nem volt igazítva az egy hónap során.

Mindezek után az első három helyezettnek természetesen álljuk a szakállnyírását, amelyet profi kezek végeznek majd el a Barber Shop üzletében.

 

Játékra fel!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: