2024. 02. 16., Péntek, 11:24

Megvan az idei tulipászüret időpontja Kőröshegyen

A tulipánszüret tervezett időpontja 2024. április 11-21. hétköznap 9:00-17:00 óra között,  hétvégén pedig 9:00-18:00 óra között lesz.

A tulipán-imádók  tavaszköszöntő insta-mágnes zarándokhelye idén is közzétette a mágikus dátumot: április 11 és 21 között lehet leróni a tiszteletet, aláírni a jelenléti ívet, és elkészíteni a kötelező instagaram, és TitkTok posztokat Kőröshegyen, ha addig nem jön közbe semmi, mint például a fagy, vagy hóesés.

Mivel a kultikussá vált hely tényleg hatalmas népszerűségnek örvend, így a szervezőknek elengedhetetlenül be kellett vezetni szabályokat a tulipános megközelítését illetően, amiről az esemény FB-oldalán lehet tájékozódni.

A rendezvény belépődíjas, ennek ára 1000Ft/fő (gyermekeknek 10 éves korig ingyenes) a tulipánok ára: 300 Ft/szál.

A szervezők azt javasolják, hogy érdemes a belépőt előre megváltani.

Létesítettek insta-spotot is, fotózás céljára elkülönített tulipánmező és fotós elemek garantálják a látványos hátteret a szüreteléshez.

A további területek folyamatosan virágoznak, ahová változatos fajtájú, színű és alakú tulipánt ültettünk. Szakaszosan nyitjuk meg a leszedhető sorokat, így biztosítva, hogy a szüret teljes ideje alatt legyen elérhető virág a látogatóknak - írják.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: