2024. 02. 10., Szombat, 20:13

Lemondási hullám-Lemondott Varga Judit exférje is az állami tisztségeiről

Lemondott a Magyar Közút és a Volánbusz vezetőségében betöltött szerepéről illetve az MBH Bank Nyrt felügyelőbizottsági tagságáról is.

Meglepően személyes és bőbeszédű bejegyzést tett közzé a Facebookon Magyar Péter, Varga Judit volt férje.

A Facebook bejegyzésben, mely nem sokkal volt felesége lemondása után jelent meg, minden állami tisztségéről való lemondását és annak okait taglalja. 

 Magyar Péter korábban a Diákhitel Központot vezette, a lemondással érintett tisztségei pedig: a Magyar Közút igazgatósága, a Volánbusz vezetőségében betöltött szerepe és az MBH Bank Nyrt felügyelőbizottsági tagsága. 

A lemondás mögött nem szakmai okok állnak. Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

 

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája-folytatta tovább gondolatait.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: