2024. 02. 08., Csütörtök, 09:40

Imádják a netezők a tanárt, aki Assassin's Creeddel tanít történelmet

Az Y generáció tagjaként nem sok esélyem volt megtapasztalni a kreatív oktatást, de ha ez a TikTok videó ekkora hype-ot váltott ki a netes közönségből, azt mutatja, hogy a mai napig sem sokat javult a helyzet. Egy tanár most megmutatta, lehet úgy szórakoztatóan történelmet tanítani, hogy az megragadja az ifjú padavanok figyelmét. 

Nem véletlen, hogy hősünk az Assasin's Creed videójátéksorozatot választotta az oktatás eszközeként, mivel a játék tele van valós történelmi helyszínekkel és sorsfordító pillanatokkal. A játékosok így mindennél valóságosabb módon láthatják az ókori Egyiptomot, az amerikai forradalmat, Rómát, vagy akár Görögországot. Amikor a tananyagban az utóbbihoz ért a 7. - 8. osztályos tanár, elővette a PlaySationt, és az Assasin's Creed Odyssey kiadásával mutatta be az ókori helyszíneket és a thermopülai csatát.

@mrmahathey Nothing like using Assassin’s Creed to teach the Battle of Thermopylae #fyp #foryou #assassinacreed #odyssey #teacher #history #historyteacher #middleschoolteacher ♬ original sound - Jade1803

Ez okos dolog. Én 100 százalékkal jobban odafigyelnék, ha az én tanárom is ezt tenné

– írta az egyik kommentelő.

Ez azért nagyon menő!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: