2023. 11. 28., Kedd, 13:07

Kell ennél több? 25 kilót fogyott, hét barátnőt szerzett - és még a felesége is boldog

A brazil férfi mostanra a barátnők neveit is megjegyezte, bár ez eleinte nehezen ment neki.

A körülmények szerencsés együttállásának köszönhetően a feleségét sem különösebben zavarja a férje női körökben elért temérdek sikere, történt ugyanis, hogy egy brazil férfi mióta ledobott néhány kilót és több önbizalomra tett szert, azóta körül dongják a nők - mesélte a Love Don’t Judge című podcastban. 

Az Instagramon Arthur O Urso (vagyis Artúr, a medve) néven szereplő modell mikor találkozott feleségével, Luana Kazakival, még túlsúlyos volt, és önbizalomhiánnyal küzdött.

A szerelem megérkezésével azonban változások álltak be a lelkiállapotában, és a kisugárzása is megváltozott –  a boldogságnak hála 25 kilót lefogyott, ezáltal sokkal magabiztosabbá vált, ami pedig az addig monogám házasságára is hatással volt a Daily Star cikke szerint, amit a 24.hu szemlézett.

Egy korábbi, 2022-es cikkünk írásakor Arthurnak még nyolc barátnője volt felesége mellett, ez idén nyárra mindössze hatra csökkent, de úgy tűnik, azóta újabb taggal bővült a "család". 

Első és egyben jogilag is elismert feleségét, Luanát 2015-ben vette el a férfi, és azóta egyre gyakoribb vendégek lettek São Paulói házukban az új barátnők, név szerint Tainá, Lorena, Kyara, Melina, Emelly, Thayenne és Cyntia. A barátnők közül nem mindenki él egy háztartásban velük, néhányuk szülei nem fogadták el ezt az állatvilágban gyakran megfigyelhető párkapcsolati formát.

Arthur bevallotta, eleinte nehézséget jelentett számára megjegyeznie a kedvesei neveit, de mára teljesítette ezt a feladatot – amellett viszont kitart, hogy náluk demokrácia van, nincs kedvence, mindegyikőjüket egyformán szereti.

A feleség is pozitívan nyilatkozik a poliamori házasságukról, úgy érzi, mióta a hét nő megjelent az életükben, a szeretetet és a bizalmom megerősödött a házasságukban, sokkal közelebb kerültek egymáshoz a férjével.

Ha ő boldog, akkor én is boldog vagyok.

– így összegzi Luana párkapcsolatuk érzelmi bázisát.

A barátnők oldaláról is teljesnek tűnik a kifelé mutatott boldogság és egyetértés – a feleségbe is „teljesen szerelmesek” (akivel a fizikai intimitástól sem zárkóznak el), és egy rossz szavuk sincs ellene.

Szerintetek igaz lehet a sztori, vagy csak egy újabb médiahack?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: