2023. 04. 19., Szerda, 09:16

Vasárnap estétől szünetel a Foxpost szolgáltatása

De nyugi, csak egy kis ideig. 

2023. április 23-án vasárnap 17:00 óra és 24-én hétfő 05:00 óra között rendszerfrissítés miatt szolgáltatásaink  elérhetőségében kiesés várható - írják közleményükben.

Annak érdekében, hogy jelentősen növekedő ügyfélkörünket az eddig megszokott gyorsasággal és folytonossággal tudjuk kiszolgálni, rendszerünkön informatikai frissítést végzünk. Ezért szolgáltatásunkat a jelzett esti időszakban szüneteltetjük.

A frissítés érinti a teljes csomagautomata-hálózatot és minden digitális felületünket, így a foxpost.hu honlapot, az applikációt és az üzleti partnerek által használt API kapcsolatokat is. Küldemények előkészítésére, feladására és átvételére sem lesz lehetőség. A leállás magánszemélyekre és üzleti partnerekre egyaránt vonatkozik.

Ebben az időszakban

  • nem lesz elérhető a foxpost.hu, így csomagot előkészíteni, címkét generálni, csomagot nyomon követni sem lehet,
  • automatáink ideiglenesen nem lesznek elérhetőek, így csomagot feladni sem lehet, illetve vásárlóik nem tudják majd azokat átvenni,
  • API-n keresztül sem működik majd a kommunikáció, így átmenetileg nem lehet majd csomagot előkészíteni, címkét generálni és feladni. 

Szóval ne aggódjatok majd!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: