2023. 03. 30., Csütörtök, 10:16

Tizedik születésnapját ünnepelte hétvégén a Kapos Horgászcentrum

Rengeteg öröm, sok kihívás, folyamatosan bővülő és változó árukészlet - így jellemezték elmúlt évtizedüket a Kapos Horgászcentrumnál.

- Sokat készültünk a jubileumi születésnapunkra, s szombaton Erdei Attila feeder-világbajnokkal, Novák János kétszeres method feeder-világbajnokkal, a BAIT MAKER csapatával, a Kaposvári Sporthorgász Egyesülettel, és természetesen a vásárlóinkkal ünnepeltünk együtt eme jeles napot. Természetesen a születésnapi rendezvényünkön minden a vásárlóinkról szólt. Akciókkal, kedvezményekkel, ajándékokkal és tombolával vártuk őket. Kérdezhettek is két vb-győztes horgásztól, akik készségesen válaszoltak minden felmerülő felvetésre - mesélte Gábor.

– Nagyon örülünk, hogy meghívtak minket a KHC születésnapjára – mondta Molnár Gábor, a BAIT MAKER Team országos területi képviselője. – Aki ismeri, tudja, egy nagyon jól felszerelt üzletről van szó, mely szakmai tudással párosul. November óta vagyunk beszállító partnerek, a cégünk nem új, már nagyon régóta foglalkozik csalik bérgyártásával, a sajátmárkás termékeink novemberben kerültek a piacra.

– Sok újdonsággal érkeztünk a Kapos Horgászcentrumba, mindenki kézbe vehette megszagolhatta a termékeinket, hiszen a komplett Novák Feeder-palettát elhoztuk – fogalmazott Novák János. – Nekem Kaposvár a régóta a szívem csücske, több mint húsz évvel ezelőtt a Töröcskei tavon részt vettünk egy 35 órás horgászmaratonon, melyet megnyertünk. A Kapos Horgászcentrum meghatározó üzlete, nemcsak a városnak, hanem a régiónak is. Baráti kapcsolatot ápolunk a tulajdonossal, Vati Gyulával és a csapat összes tagjával is. 

– A tavaszi szezon rendszeres elfoglaltsága, hogy ellátogatunk az üzletekbe, már jártám az idén Sárváron, Miskolcon, Nyíregyházán, Orosházán és most itt vagyunk Kaposváron – hangsúlyozta Erdei Attila. – Nagyon szívesen veszünk részt rendezvényeken, hiszen sok vevővel tudunk találkozni, be tudjuk mutatni a termékeinket, tudunk a felhasználókkal beszélgetni, ötleteket, tippeket adni nekik. A Kapos Horgászcentrumba különösen szívesen jövünk, mert nagyon jó a kapcsolat a csapattal és mindig jól érezzük magunkat az eseményeiken.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: