2023. 03. 16., Csütörtök, 10:54

Behálózta, majd megrontotta 12 év alatti mostohatestvérét a somogyi fiatal

A Somogy Vármegyei Főügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött, hatalmi befolyása alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal a huszonéves férfival szemben, aki kiszolgáltatott helyzetben lévő mostohatestvérét rontotta meg.

A fiatal férfi édesapja élettársi kapcsolatot létesített a sértett édesanyjával, majd egy idő után a vádlott is hozzájuk költözött. A vádlott ottléte alatt a sértettel és annak két másik testvérével aludt közös hálószobában, amit a férfi arra használt fel, hogy a befolyása alá vonja a nála jóval fiatalabb, 12. életévét be nem töltött sértettet.

Ennek során előbb csak közös ágyban aludt a sértettel, majd elkezdett hozzá szexuálisan közeledni, végül pedig szexuális cselekményt is végzett a kiskorú lánnyal.

Az esetre végül a kiskorú sértett egészségügyi vizsgálatával összefüggésben derült fény, majd miután arról a nyomozó hatóság is tudomást szerzett, nyomban őrizetbe vették a férfit, akinek a letartóztatására az ügyészség indítványt tett.

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában az azóta is letartóztatásban lévő férfival szemben fegyházbüntetés, közügyektől eltiltás és a kiskorúak nevelésével összefüggő foglalkozástól eltiltás kiszabására tett indítványt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: