2023. 02. 02., Csütörtök, 14:01

Nem sikerült időben elpasszolni a balatonszemesi nyaralót, inkább kisorsolják egy nyereményjátékban

Ha összejön, akkor még a tervezett eladási ár felett sikerül tőle megszabadulni, a szerencsés pedig egy 20-asért szerzett egy balatoni nyaralót. Win-win nem?

Túl szép hogy igaz legyen? Lehet, de az biztos, hogy hatalmas ötlet. A lényeg, hogy van Balatonszemesen száz méterre a vízparttól egy 94 négyzetméteres nyaraló, amelyet a tulajdonosai szerettek volna a nyár végén elpasszolni 90 millió körül, ám mindez nem nagyon jött össze. Ekkor jött az ötlet, mi lenne ha kisorsolnák? Készítettek 6000 darab e-könyvet Balatonszemes 2022 Fotóalbum néven külön sorszámmal ellátva, amelyért 20 ezer forintért lehet hozzájutni, ha pedig az összes elkelt, kihúznak egy számot, aki megkapja a nyaralót.

Egy gyors matek után bizony kijön, ha mind a 6000 elmegy, az 120 milla, de a nyertesnek akkoris csak egy 20-assal kell beszállnia a nyaralóba, amiért ráadásul sokkal nagyobb eséllyel versenyez mint például egy lottóötösért. Az eladások most egyébként 4000 darabnál járnak, így ha további kétezret sikerül nekik elpasszolni, egy közjegyző előtt jöhet is a sorsolás.

Egyébként tuti ti is találkoztatok már velük, hiszen a reklámjaik - köztük a fentivel - jó darabig hirdetésként pörögtek például a TikTokon is, néha kicsit többször is megjelenve mint kellene, így a hölgy mindenkinek beéghetett már az emlékezetébe. Ettöl függetlenül az ötlet zseniális, kérdés, hogy összejön e a maradék 2000 eladás is.

Nem rossz nyeremény volna azért nem?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: