2023. 01. 30., Hétfő, 11:09

Két magyar fiatalnak hála, megérkezett a világ első dezodor utánpótló automatája

Ráadásul már élesben tesztelik, méghozzá elsőként Magyarországon. 

Környezetvédelmi szempontból nem is kérdés, miért volt szükség a Respray-re, az alumínium dobozos fújós dezodorokkal nem csak az a baj, hogy nem lehet őket újrahasznosítani, de a bennük alkalmazott propán-bután gáz sem éppen a legjobb az egészségünre nézve. Egyszerően nem tesz jót se a bolygónknak, se nekünk - jó hír, hogy a Respray sokat javít a helyzeten, egész pontosan négyszer annyit, mivel az első kiürült flakont, még négy alkalommal lehet újra tölteni.

Ráadásul a Respray propán-bután helyett sűrített levegőt használ, ezért biztonságosan használható az üzlettérben is és az egészségünkre sem veszélyes. A  flakonok megvásárlás után még négyszer újratölthetőek, így jóval tovább használható, mielőtt a kukában végezné. Az újratöltések során pedig már csak a termékért kell fizetnünk, a csomagolásért nem - win-win. Ami a választékot illeti, jelenleg hátom elérhető illattal indult útjának a Respray, de a tervek szerint a jövőben ez is bővülni fog.

Azt pedig már csak hab a tortán, hogy a találmány maga, magyar fiatloknak köszönhető. 

Az első 300 vásárló számára ingyenesen  debütáló Respray automatákat először a Rossmann fővárosi üzleteiben lehet majd megtalálni, később viszont országosan is elérhetővé vállnak.

Várjuk Veszprémbe is nagyon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: