2023. 01. 27., Péntek, 12:43

Megoldódott a fácán rejtély, kiraboltak egy kaposvári tenyésztőt - 500 ezret ad a nyomravezetőnek

Reggel írtunk egy elkóborolt ritkaságról, amely a Toldi iskola környékén bóklászott. Ahogy várható volt, gyorsan kiderült, honnan került oda.

Legalább ő él - kezdte közösségi felületén az a kaposvári tenyésztő, akinek madárházát a napokban kirabolták. A férfi arany-, ezüst- és királyfácánokat is tartott már két éve, a rablók viszont a gyöngytyúkokat vitték csak el, a többi madár a megrongált tetőn át távozott.

Maga kedves honnan került ide? Egy ezüstfácánt kaptak lencsevégre a Toldinál

Egy segítőkész  jóember meglátogatta a kertemben a madárházamat! Biztosan ismerte a helyet, mert kiválasztotta az egyetlen lehetőséget a tetőt, ahol nincs kamera. Különleges gyűjteményem volt aranyfácánokból, ezüstfácánokból és királyfácánokból már kettő éve! Több más madárka is szépítette a 200m2-es kifutót! Csak volt… Biztosan állítom befogni nem tudta őket senki, mert szándékosan igyekeztem a legtermészetesebb környezetet biztosítani nekik!

A férfi hozzátette, a kár eléri az 500 ezer forintot is, ám ő rááldozna még egyszer ennyit, így fejpénzt ajánlott fel a nyomravezetőnek.

500 ezer forint fejpénzt adok annak, aki bizonyíthatóan megtalálja a tolvajt! - írta.

Ennyi volt a “szerelem” amit így, ilyen egyszerűen pár kiló “csirkehúsért” tönkretett valaki /valakik/! Nem merem leírni mit kívánok neki - zárta az úr sorait.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: