2023. 01. 13., Péntek, 21:36

Démonokat kergetett a társasházban a rendőrgyilkos férfi

Péntek délután fél kettőkor feloldották a rendőrségi zárlatot abban az újbudai társasházban, ahol tegnap este egy rendőr halálos sebet kapott. A nevük elhallgatását kérő szomszédok több részletet is elárultak az ámokfutó rendőrgyilkosról, akinek sok konfliktusa volt már a házban, az elmúlt két napban pedig folyamatosan "démonokat látott"

Itt a videó a tegnap éjjeli rendőrgyilkosság utáni lövésekről

Itt a videó a tegnap éjjeli rendőrgyilkosság utáni lövésekről

Reggel írtunk róla, hogy csütörtök éjszaka egy férfi megkéselt három rendőrt Újbudán, akik közül az egyik életét vesztette. Az RTL közzétett egy videót, amin az látható, hogy a támadó megpróbál elmenekülni, majd a rendőrök lábon lövik.

A tragédiával zárult tegnap esti rendőrségi kivonulás mögött úgy látszik, egy a drogoktól teljesen elvakult férfi áll, akivel kapcsolatban nem ez volt az első ilyen eset.

A szomszédok elárulták, hogy a „gyúrós” fiatalembertől nem állnak távol a különböző kábítószerek. Elmondásuk szerint "Sz." Szilárd kötekedő alak, akit már azzal ki lehetett hozni a sodrából, ha valaki húst kezdett klopfolni, vagy éppen beszélgetett az ablak alatt

A lap kérdésére egy a házban lakó szomszéd elárulta, hogy az – önmagát ellátni képtelen – idős hölgyhöz már korábban is bedörömbölt "Sz." Szilárd, mert állítása szerint hangokat hallott odabentről, és "segíteni akart".

Egy másik szomszéd elárulta, hogy ugyanerről volt szó tegnap este is:

"Sz." Szilárd szinte az egész házon végigrohant, és az ajtókon dörömbölt, mert úgy vélte, támadnak a "démonok"

Az agymenés feltehetőleg abból született, hogy – a szomszédok állításának megfelelően – aznap is valamilyen kábítószert fogyasztott.

A harmadik nyilatkozó szomszéd szerint a közvetlen felette lakó idős hölgyhöz tegnap este azért tört be, mert úgy vélte, bent démonok vannak


 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: