2023. 01. 11., Szerda, 09:46

Magyarország a világ 29. legnagyobb pornófogyasztója - Mutatjuk a 2022-es trendeket

Mert bár senki nem néz ilyesmit, azért kiderült, hogy rangos helyen állunk a világ pornó frontján.

A Purnhub a nézők száma szerint rangsorolja az országokat, így ez megtévesztő lehet, hiszen a TOP húszba szinte csak olyan országok kerültek fel, amelyeknek össznépessége többszöröse hazánkénak (pl. a 104 milliós Egyiptom a 18. vagy az 51 milliós Kolumbia a 17.) Ehhez mérten pedig az a 29. hely már-már olyan, mintha a TOP10-ben lennénk, szóval most, hogy így mind lebuktatok, mutatjuk a Pornhub éves országspecifikus összesítéséből a legnépszerűbb kereséseket. 

A magyarok akkor is hazafiak, amikor pornót néznek, hiszen 2022-ben hazánkban kiemelkedően sokan kerestek rá olyan pornográf videókra, amelyekben magyar emberek szexelnek. Emellett népszerű volt a MILF kategória is, valamint a világ többi részéhez hasonlóan a leszbikus és az anális pornó.

Hazánk kedvenc pornószinésznői Abella Danger, Lana Rhoades és Mia Khalifa voltak, bár a házi készítésű videók is nagyot mentek hazai körben, ahogy az animációs alkotások is.

Magyarországon ráadásul különösen népszerűek az olyan extrémebb kategóriák, mint a pisipornó, az öklözés, vagy a bukkake: a magyarok 91 százalékkal többször keresnek rá a bukkakére, mint az átlag, 71 százalékkal többször a női orgazmusra, 70 százalékkal többször a pisipornóra, és 62 százalékkal többször az öklözésre. 

Persze, nyilván nem te, csak az ismerősöd ismerőse...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: