2022. 12. 06., Kedd, 12:40

Rudolf motorra cserélve - Lépten-nyomon Mikulásba botlani Kaposváron - VIDEÓ

A jól megszokott rénszarvasok helyett motor és bicikli a kaposvári Mikulások közlekedési eszköze.

Igaz, a motorhoz szán is tartozik, legalábbis azzal együtt parkolt egy ünnepi díszbe öltöztetett motor az Ady Endre utca végén. A gyerekek de még a felnőttek is hatalmas mosollyal az arcukon fotózkodtak folyamatosan mellette.

Egy kerékpáros Mikulás pedig már a Kossuth téren váltott ki hatalmas örömöt a környéken járó gyerekekből. Amint meglátták a tekerő Mikulást nagy integetésbe kezdtek, mit mondhatni, cuki pillanat volt.

Mikulás alkalmából pedig az Összefogás apróságait is meglepték adományozók, a Kuti családnál a gyerekek örömére Star Wars maskarában érkeztek jótevők, apróságokkal és finomságokkal lepték meg a piciket. Szabóékhoz is érkezett Mikuláscsomag, több adományozó is ellátogatott hozzájuk rengeteg csomaggal segítve a családot.

Amúgy pedig tudtuk, hogy valahonnan ismerős az a jelmez!

Olyan meleg van, már a rohamosztagosok is nálunk keresik a buckalakókat! – VIDEÓ

Olyan meleg van, már a rohamosztagosok is nálunk keresik a buckalakókat! – VIDEÓ

Kitartásuk és erejük tükrözi, hogy mindezt teljes menetfelszerelésben teszik! Igaz, nagyon úgy tűnik, hogy a benzinárstop nem vonatkozik a Birodalom erőire, így biciklivel kell, hogy kajtassanak a lázadók után. Legalább nem hiszik azt, hogy a szabályok rájuk nem vonatkoznak, és nagyon ügyesen a bici


Ti találkoztatok ma a Mikulással?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: