2022. 10. 21., Péntek, 10:11

Szombaton kezdi a szezont a KNRC, az első hazai meccsük már a Körcsarnokban lesz

Nem kis erőpróbával indítja a 2022/23-as szezont női röplabdacsapatunk, mindjárt a bajnoki címre is esélyes Békéscsabához látogatnak.

Kemény mérkőzésre lehet számítani szombat este 19 órakor, amikor megkezdi az idei szezont a KNRC Békéscsabán. Női röpiseink alaposan átalakultak a nyáron, de a felkészülési mérkőzésekből arra lehet számítani, hogy a rendkívül fiatal keret éhes a sikerre, így akár meglepetést is okozhatnak nekünk az idei szezonban.

A sort tehát Békéscsabán kezdik, ezt követi majd két összecsapás a tavalyi bajnok Vasassal - egy kupameccs és egy bajnoki - majd jön az első hazai mérkőzés november 4-én, a Nyíregyháza ellen. Rendkívül nehéz kezdés vár tehát a lányokra, akiknek ráadásul az új környezetet is meg kell szoknia, hiszen a város november elsejétől lezárja az Arénát, így a mérkőzések és az edzések is átköltöznek a régi sportcsarnokba, a mai nevén a Körcsarnokba. Itt várják majd a szurkolókat is, akiknek a bérletei és jegyei természetesen ide is érvényesek lesznek majd.

A csapat nemrégiben bejelentette a felkészülés közben távozó német feladó helyére érkezett új játékosát is, a választásuk a svájci élvonalat is megjárt Natasa Narancicra esett:

A másik számunkra igazán megtisztelő infó, hogy a csapat fő médiatámogatójaként idén már a lányok szerelésén is feltűnik a 74nullanulla logója! Szuper lett az új mez nem?

 

Ti mit vártok a csajoktól idén?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: