Idén is díjazzák a kiemelkedő megyei teljesítményeket!

2022. 10. 20., Csütörtök, 11:00

Idén is díjazzák a kiemelkedő megyei teljesítményeket!

Most a közönség is részt vehet a szavazásban: közönségdíjra jelölteket mutatunk be cikkünkben.

Az országosan komoly elismerésnek számító Prima Primissima Díj sikere a vállalkozói szféra figyelmét is felhívta az elismerés fontosságára: a Somogy megyei vállalkozók legjava is hamar felismerte a díj értékeit, így 2005-től a Prima Primissima területi Prima díjakkal egészült ki - így például Somogy megyében is. Alig hat év alatt az összes megye csatlakozott, így mára az ország egész területén önálló elismerésben részesülhetnek a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport megyei legjobbjai. Ők azok, akik közelről figyelhető, megismerhető példaképeivé válhatnak szűkebb hazájuk közösségének.

A megyei Prima díjak rendszerének célja, hogy megőrizze a magyar értelmiség és szellem helyi eredményeit, erősítve a kisebb társadalmi egységek összetartozását, elősegítve fejlődésüket.  Az idei évben október 28-án, a hagyományokhoz hűen most is a Hotel Dorottyában tartandó rendezvényen egy online közönségszavazás eredményhirdetése is sorra kerül a Vállalkozók Országos Szövetségének Somogy megyei szervezete gondozásában.


A közönségdíj jelöltjei olyan ismert (vagy feltörekvő) megyei alkotók, sportolók, a tudományos vagy társadalmi szférák tagjai, akik munkásságukkal nagyban alakítják a helyi gazdasági vagy kulturális trendeket. Olyan emberek (vagy szervezetek) egytől egyig, akik rengeteget tesznek a helyi lakosságért, akik miatt Somogy jobb hely!

Most a közönségnek, nekünk is lehetőségünk van szavazatainkkal támogatnunk a szerintünk arra érdemes jelölteket, melyet ezen a linken meg is tehetünk:

Leadom szavazatomat ITT a Prima Közönségdíjára!

A szavazás anonim, de e-mail címhez kötött, ezzel biztosítva, hogy csak valós személyek szavazhassanak. Minden szavazó csak egy jelöltet választhat. A jelöltek bemutatkozóit alább közöljük, szavazás előtt kérjük ismerje meg az összes választható pályaművet!
 

A szavazás zárása 2022. október 26. 12:00

A 2022-es közönségdíj jelöltjei:

  • Dr. habil. Komáromi Gabriella - Irodalomtörténész, kritikus, gyermekirodalom-kutató - Kategória: Magyar irodalom - Bemutatkozó ITT
  • Báb-Szín-Tér Közhasznú Alapítvány - Állandó bábszínházi műhely - Kategória: Magyar színház-,film- és táncművészet - Bemutatkozó ITT
  • Dr. Szörényi Péter - Orvos - Kategória: Magyar tudomány - Bemutatkozó ITT 
  • Kertész Sándor - Festőművész - Kategória: Magyar képző- és iparművészet - Bemutatkozó ITT
  • Lőrincz Sándor - Újságíró, író, népművelő - Kategória: Magyar ismeretterjesztés és média - Bemutatkozó ITT
  • Major András - Karmester - Kategória: Magyar zeneművészet - Bemutatkozó ITT 
  • Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ - Kategória: Magyar oktatás és köznevelés - Bemutatkozó ITT 
  • Nyári László - Író, költő - Kategória: Magyar irodalom - Bemutatkozó ITT 
  • Török Tamás - Rendező, író - Kategória: Magyar színház-,film- és táncművészet - Bemutatkozó ITT
  • Varjas Tamás - Néptáncoktató, pedagógus - Kategória: Magyar népművészet és közművelődés - Bemutatkozó ITT 
  • Vermes Károlyné dr. Merő Zsuzsanna - Röplabda edző, nyugalmazott főiskolai docens - Kategória: Magyar sport - Bemutatkozó ITT
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: