Kaposváriak most megmutathatjátok! Rangos díjra esélyes egy helyi alapítvány, így szavazhattok

2022. 10. 19., Szerda, 14:43

Kaposváriak most megmutathatjátok! Rangos díjra esélyes egy helyi alapítvány, így szavazhattok

A kaposvári Mélyben és Reményben Alapítvány 2010 óta segít kitartóan a környékbeli mélyszegénységben élő családokon, most pedig egy rangos elismerés legjobbjai közt szerepelnek, melynek sorsáról egy szavazás dönt, így ti is segíthettek nekik!

A Családbarát Magyarország Központ 2016-ban az önkéntes munka elismerése, az önkéntesség ismertségének növelése és az önzetlen magatartás népszerűsítése céljából hívta életre az Önként Jöttem díjat. A díjazott minden alkalommal egy olyan szervezet, amely minimum egy éven át végzett anyagi ellenszolgáltatás nélkül társadalmilag hasznos tevékenységet. A szavazást nyerő szervezetnek ráadásul egy adománygyűjtő akciót is szerveznek, az önkéntesség világnapján, december 5-én pedig az Önként Jöttem díj mellett az időközben összegyűlt adományokat is átadják nekik.

Két fővárosi és egy pécsi alapítvány mellett most erre a díjra esélyes a kaposvári Mélyben és Reményben Alapítvány is. Ők 2010 óta a mélyszegénységben élő családokért dolgoznak, szociális, mentális és lelki támogatást nyújtanak, a kisgyermekek számára fejlesztő mentorálást végeznek, illetve állandó önkénteseik segítségével heti rendszerességgel korrepetálják a nehéz sorsú gyerekeket. Foglalkoznak családgondozással és adományosztással is. Létrehozták a Köles programot, amelynek keretében a kertművelést és az állattartást, azaz az önellátást és a környezettudatos időtöltést népszerűsítik.

Most mi Kaposváriak megmutathatjuk mire vagyunk képesek, és egyetlen kattintás segítségével a szavazás élére repíthetjük őket!

Szavazni EZEN az oldalon, a lap alján tudtok a Mélyben és Reményben Alapítványra.

Jelenleg a harmadik helyen állnak, ne legyen ez így sokáig!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: