2022. 10. 04., Kedd, 09:14

Hét szezon után jövőre már nem nyit ki a Levendula fagyizó sem

A tulajdonos egy hosszabb posztban búcsúzik vendégeitől és csapatától.

Bármennyire is volt a város egyik kedvenc kézműves fagyizója a Levendula, a tulajdonos úgy döntött, hogy a következő szezont már el sem kezdi, és eltolja azt a híres lila biciklit. A búcsúposztban kifejti, hogy az utóbbi idők kedvezőtlen változásai és a jelenlegi gazdasági helyzet már nem teszik lehetővé, hogy sikeresen működtesse a fagyizót, így sok-sok év megfeszített munkáját hátrahagyva lakatot kell, hogy tegyen az üzlet ajtajára a szezon végén.

Új helyre költözik a Levendula fagyizó, már el is kezdtek berendezkedni

Új helyre költözik a Levendula fagyizó, már el is kezdtek berendezkedni

Még novemberben lepődtünk meg rajta, hogy eltűnt a lila bicikli, a Levendula Fagylaltozó névjegye az Ady Endre utcából.

Hálás vagyok a fogadtatásért, amit a nyitáskor, 2016-ban kapott Tőletek a Fagyizó, akkor még az Ady Endre utcában. Az a hatalmas érdeklődés és a töretlen vásárlókedv megannyi boldog pillanatot okozott. Úgy mint a folyamatos pozitív visszajelzések, a szívhez szóló szavak is, melyekkel elismertétek és becsültétek a Levendula-koncepciót, miszerint értéket teremtettünk Kaposváron, valódi minőséget kínáltunk, igazi fagylaltot, természetes ízeket, minden mesterséges és káros adalékanyag nélkül, egészségesebb édességfogyasztási szokásokat teremtve, illetve az ételérzékenyeknek, cukorbetegeknek is kedvezve - írta.

Még a fagyiszezon vége előtt megunták, bezárt a Dolce Vita is az  Adyban

Még a fagyiszezon vége előtt megunták, bezárt a Dolce Vita is az Adyban

És jelen állás szerint jövőre sem akarnak kinyitni.

A hét szezont maga mögött tudó Levendula eddig minden nehézség és felmerülő akadály ellenére meg tudta tartani a Levendula-életérzést vendégeiben, ám az idei ősz már egyértelművé tette, hogy nem gurulhat tovább a lila bicikli. A továbbiakban még megköszöni a munkavállalóinak és diákjainak, segítőknek és természetesen a vendégeknek a rengeteg támogatást, majd búcsúzik.

"Ez egy szerelem volt, amit soha nem felejtek el... Levendula: örökké a szívemben" - zárja a posztot.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: