2022. 08. 31., Szerda, 13:54

Praktikus hátizsákok iskolába, nyaraláshoz, vagy épp utazáshoz

A hátizsák az iskolai ruhatár alapeleme – elkíséri használóját az órákra, az edzőterembe, a késő esti könyvtári maratonokra és a kora reggeli kávézásra. Ezért fontos, hogy olyat találjon, amely magában tudja hordozni az összes szükséges kelléket egy hosszú naphoz, valamint kényelmes, megfizethető és stílusos. A vezeték nélküli fülhallgatóktól és táblagépektől a hordozható töltőkig és az extra ruhakiegészítőkig ezekben a megbízható hátizsákokban valóban minden elfér és biztonságban van.

A sokoldalú hátizsákkínálat

A népszerű hátizsákok kiválóak még hétvégi kirándulásokhoz és túrázásokhoz is, kényelmesek, ezenkívül minden elfér bennük, amire szükségünk van, hiszen szó szerint sok mindent beléjük pakolhatunk. A vízálló termékek pedig jól jönnek a rövid vagy hosszabb utazásokhoz, hogy csak nevessünk a szeszélyes időjáráson.

Készüljünk már most az iskolaszezonra!

A minden igényt kielégítő Puma EvoESS Box fekete uniszex hátizsákot már 8-9 ezer forintért beszerezhetjük a hazai internetes boltokban. A közelgő iskolai évekre remek választás lehet. 

Ebben az energikus és különleges kollekcióban a sziluettek merész grafikával találkoznak. A hátizsák anyaga 50%-ban újrahasznosított poliészter és 75%-ban Ripstop poliészter.

Fő rekeszében többek között kétirányú cipzáras nyílás, cipzáras zseb (elöl), párnázott külső rekeszben cipzáras hozzáférés található a laptopunk számára, a vállpántok pedig állíthatóak, a hordozó fogantyú felül helyezkedik el, a kényelmet a párnázott hátlap biztosítja. 

A hagyományos, „L” alakú hátizsák férfiaknak és nőknek, utazáshoz vagy városi használatra még soha nem volt olyan elbűvölő, mint 2022 nyarán. Az innováció több szezonnal ezelőtt kezdődött, mióta a divat technikailag egyre inkább elkezdett kísérletezni az új anyagokkal, és ugyanakkor közeledett a sportruházat világához. Így a hátizsák tökéletes társ a különféle „kalandokhoz”. Tekintsük kézipoggyásznak légi utazáshoz, szabványos 40×20×25-ös méretben, vagy dinamikusabb piknikhez és városon kívüli kirándulásokhoz, vagy pakoljunk bele műszaki dolgokat szervezettebben, hogy elférjen benne a laptop és minden más, ami a mai okos munkavégzéshez szükséges. Ezek a hátizsáktípusok tökéletesen helyettesítik a legdivatosabb laptoptáskákat is, mert kényelmesek. Ennek köszönhetően a viselője határozza meg, hogy milyen funkciót töltsön be. 

Középpontban az utazás és a luxus

A Bange márka modelljeire mindez jellemző, a hazai online boltokban közel 20 ezer forintnál kezdődnek a jobb típusok, viszont valóban minőségi terméket kapunk, legyen szó a vízhatlanságról vagy a maximális kényelemről. 

Vannak továbbá, akik nem tudnak lemondani a csillogásról. A divatházak ezt tudják, ezért minden szezonban a trendek alapján visszautasítják a legsportosabb kiegészítőket. Az időtlen modellek kínálatában megtalálható például a Prada nylonból, amely mára a kategória vezetőjévé vált. Vagy a Chanel Matellasè bőrből, láncszíjakkal készült modell. Ugyanakkor választhatjuk a Dior és a Burberry, a Valentino, a Givenchy és a Balenciaga iskolatáska-szerű kialakítású modelljeit, melyek egyszerűek, egyenesek és cipzárasok, míg a Gucci modellje állítható csatokkal, oldalzsebekkel és párnázott hálós támasztékkal a túrázás világát idézi.

A ruhákhoz és cipőkhöz hasonlóan az utazóhátizsákot is az alkalomnak megfelelően választjuk ki. Annak ellenére, hogy rendkívül sokoldalú kiegészítő, a mindennapi igénybevételre szánt minimalista stílustól a legkalandosabb túrákhoz méltó tartós dizájnig terjed. 

Utazáshoz a kézipoggyász tökéletes helyettesítő lehetősége lehet a hátizsák. Főleg a fapados repülőgépek részesítik előnyben a sok rekesszel rendelkező típusokat, amelyekben legalább egy cipő és a laptop elfér.

Hátizsákok kiránduláshoz

A hegyekbe és a túrázáshoz a rossz időjárásnak ellenálló, ergonomikus szabású technikai darabokat keresünk, amelyek lehetővé teszik, hogy órákon át szenvedés nélkül viseljük őket. Míg a városon kívüli hétvégéken vagy a városban töltött napokon a táskát kisebb és csillogóbb hátizsákra célszerű cserélni. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: