2022. 08. 28., Vasárnap, 17:36

Érkezik a következő, de egyben az utolsó évada a Netflix népszerű sorozatának

Megrendelték a Netflix egyik legnépszerűbb sorozatának, Az Esernyő Akadémiának a legújabb évadát, és ezzel együtt be is fejezik majd.

Nemrégiben jött ki a nagy népszerűségnek örvendő Az Esernyő Akadémia harmadik évada a Netflixen majd, mint kiderült, már be is jelentették a következő szériát is. A hírt az IGN Hungary vette észre, mint írják, Az Esernyő Akadémiát szerette a közönség, úgyhogy zöld utat kapott a negyedik évada, ugyanakkor rossz hír a fanoknak, hogy ez egyben az utolsó szezon is lesz.

Az utolsó évadban visszatér az összes főszereplő - Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya és Colm Feore – és természetesen új karakterekkel is találkozhatunk majd, de róluk csak később közölnek információkat. Steve Blackman, a sorozat showrunnerje így nyilatkozott a negyedik és egyben záró évadról:

Izgatottan várom, hogy Az Esernyő Akadémia kitartó rajongóihoz eljusson a Hargreeves-testvérek öt évvel ezelőtt útnak indult kalandjának a lezárása. Ám mielőtt elérünk a fináléig, még vár ránk egy csodálatos sztorival megáldott negyedik évad, ami a székükbe szögezi a rajongókat az utolsó percekig.

Ti is várjátok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: