2022. 08. 10., Szerda, 10:42

Ismét lesz jótékonysági futóverseny Badacsonyban

Augusztus végén hatodik alkalommal rajtol el a "Dűlőre futunk" futóverseny.

Immáron hatodik éve rendezik meg Badacsonyban a Dűlőre futunk névre keresztelt jótékonysági futóversenyt. Amellett, hogy a futók csodás helyeken futhatnak, a programnak egy másik fontos célja is van, mégpedig egy közhasznú alapítványnak a támogatása. Idén a nevezési díjak teljes összegével a Fontanus Közhasznú Alapítványt támogatják. A szervezet célja az, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a tudást, ehhez pedig újszerű, innovatív tanulási formák kifejlesztését, új oktatási és tanulási eszközök, technológiák használatát támogatják.

Az augusztus 27-én megrendezésre kerülő futóversenyre ezen a hónap 15-ig online lehet nevezni, utána az verseny napján a helyszínen. A rajt délelőtt 10 órakor lesz a badacsonyi BonVino előtti útszakaszról, és a résztvevők egy 12 kilométeres kört tehetnek meg a Badacsony hegy körül.

Az egyéni nevezők mellett két vagy három főből álló csapatok is részt vehetnek váltóban. A váltófutás távjai 3+4+5 kilométer, illetve a kétfős váltók esetében 7+5 kilométer arányban teljesítendők.

Mehet?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: