2022. 07. 26., Kedd, 10:38

Kilenc év után tért magához a kómából a somogyi anyuka, melyet a kórházban szerzett agyfertőzése okozott

Megrázó történetet közöltünk tavaly egy akkor nyolc éve magatehetetlenül fekvő, ápolás alatt álló édesanyáról, akit gyerektartás megfizetésére kötelezett a bíróság. Most, kilenc év éberkómában töltött vegetálás után jobbra fordult az állapota: Varga Katalin a közelmúltban kijött a kómából.

8 éve kómában fekszik a somogyi anyuka, férje mégis gyerektartás fizetéséért perelte be

8 éve kómában fekszik a somogyi anyuka, férje mégis gyerektartás fizetéséért perelte be

Megrázó történetet közölt a Blikk egy nyolc éve magatehetetlenül fekvő, ápolás alatt álló édesanyáról, akit gyerektartás megfizetésére kötelezett a bíróság.

Éva, Katalin édesanyja a Blikk-nek mesélte, hogy ugyan még nem képes ellátni magát, de néhány dologra legalább már reagál. Az édesanyja, aki minden percben mellette van, nagyon bízik abban, hogy a lánya egyszer felépülhet.

Katalint egy jóindulatú agydaganatot eltávolító műtét után egy kórházi baktérium támadta meg, ami miatt éberkómába került. Azóta nem tudott beszélni, mozdulatlanul, magzatpózban fekve töltötte az idejét

Óriási eredmény, hogy jelenleg már kérésre néhány dolgot képes megcsinálni.

A Barcson élő Katalin sajnos a tragédia óta nem láthatta a gyermekeit, az apjuk ugyanis magához vette őket, de a közelmúltban a már nagykorú lánya nyolc év után végre felkereste, azóta pedig rendszeresen találkoznak.

Mindeközben zajlanak a tárgyalások abban a polgári perben, amiben Éva 100 millió forintos kártérítésért harcol a kórházzal szemben. A következő ülés egy hónap múlva várható

– Azt az ígéretet kaptuk, hogy hamarosan felveszik egy rehabilitációs intézetbe, aztán egy koponyaimplantátumot ültetnek be neki, majd kiutazunk Barcelonába egy speciális kezelésre. Már sokszor azt hittem, hogy feladom, de most végre van okunk bizakodni – tette hozzá. Nehezíti a helyzetüket, hogy a gyerek- és rokontartás miatt pereskedő volt férjnek még 600 ezer forintot ki kell fizetniük.

Így támogathatja a családot

A nő felépülését az Évával és Katalinnal együtt élő kisebbik testvér, Csernai Krisztián számlaszámán támogathatja: 11773432-00972259-00000000, Paypal: eva.kistaj@indamail.hu

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: