2022. 06. 08., Szerda, 10:34

A rendőrség előtti zebrán ütöttek el egy 76 éves férfit, a sofőr megállt és segített, most mégis keresik

Nem ezt szoktuk meg, de ez esetben a sofőr tényleg megállt és az idős férfihez sietett, aki viszont nem kért a segítségből. Később derült csak ki, hogy súlyos sérülései is vannak.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen járművezető május 14-én 9 óra körül Kaposváron, a 48-as Ifjúság útja és a Szent Imre utca kereszteződésében elütött egy kijelölt gyalogátkelőhelyen haladó 76 éves férfit. A személyautó vezetője az ütközést követően azonnal megállt, hogy segítséget nyújtson. Az idős férfi – magán komolyabb sérülést nem észlelve – visszautasította a felajánlást, majd mindkét érintett távozott a helyszínről. Egy későbbi orvosi vizsgálat azonban megállapította, hogy a gyalogosnak a balesetben súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve – névtelenségük megőrzése mellett - tegyenek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: