2022. 05. 13., Péntek, 14:12

Hát mi van ezekkel a gyerekekkel? Most meg THC-s gumicukrot osztogatott osztálytársainak egy kisdiák

Az egyik Michigan állambeli iskolában egy 11 éves fiú THC-tartalmú gumicukorral kínálgatta az osztálytársait, ketten rosszul is lettek tőle.

Nagyon el vannak kanászodva a gyerekek mostanság! Nemrég arról írtunk, hogy Virginia-ban három 1 év körüli kisgyermek kórházba került, miután a bölcsődében droggal átitatott kekszet ettek. A szülők furcsa tüneteket tapasztaltak gyermekeiken, miután hazavitték őket.

A kicsik letargikusak voltak, magatartásuk koordinálatlanná vált, tekintetük üveges volt és szemeik véreresek lettek. A kórházi vizsgálatok során kiderült, mindhárom gyerek tünetét a THC okozta, a kannabiszban megtalálható pszichoaktív anyag.

A rendőrségi nyomozás során fény derült rá, hogy a gyerekek a bölcsödében THC-vel átitatott kekszet ettek, amit az igazgató vihetett be.

THC-vel átitatott halacskáktól téptek be a hároméves gyerekek a bölcsiben

THC-vel átitatott halacskáktól téptek be a hároméves gyerekek a bölcsiben

Különös viselkedésre figyeltek fel a szülők a bölcsődéből hazavitt kicsiknél és döbbenetes dologgal szembesültek, amikor orvoshoz fordultak: a gyerekek szervezetében drogot találtak.

Egy másik eset során április 14-én pedig

egy michigani ovis egy Jose Cuervo tequila keverékkel állított be reggel az osztályba, amit ebédkor kis poharakban szét is osztogatott több pajtásának, többek közt egy 5 éves kislánynak. Az óvónőnek azután szólt egyikük, hogy az ötödik kör után elkezdtek szédelegni.

Tequilával kínálta társait ebédidőben egy óvodás

Tequilával kínálta társait ebédidőben egy óvodás

Hogy mit meg nem engednek maguknak a kisgyerekek manapság! Kedden arról írtunk, hogy THC-vel átitatott halacskáktól téptek be a hároméves gyerekek a bölcsiben, most pedig arról adott hírt az NBC News, hogy egy michigani óvodás egy üveg kevert tequilával kezdte a napot, majd az ebédszü

A minap egy szintén michigani, 11 éves kisdiák emelte a tétet: THC-tartalmú gumicukorral kínálta meg a többieket, és ketten rosszul is lettek. Az egyik gyermek anyja egy Facebook posztban mesélte el a történetét, miszerint a kisfiú cukorkával kínálta meg a fiát, pár órával később viszont mindketten erősen megérezték a THC-t, és kórházban kötöttek ki.  Az anya teljesen értetlenül áll a történtek előtt, most pedig már ott tart az ügy, hogy a helyi gyermekjóléti szolgálat és a rendőrség is vizsgálódik.

Bezzeg a mi időnkben!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: